Massagetafel KO-8-2

Productcode:
1283
Leverancierscode:
ZD-878
Beschikbaar:
Нет в наличии

675,00€

course-cert ce-cert

The European Medical Systems Company is verheugd om de functionele cosmetologiebank KP-1 Luxe onder de aandacht van massage- en cosmetologiespecialisten te presenteren. Het kan een breed scala aan procedures uitvoeren en uw patiënten een hoog niveau van comfort bieden.
Waarom deze apparatuur kopen?

Bij het ontwerpen van een werkplek voor cosmetische ingrepen en massages is het erg belangrijk om comfort voor de cliënt en optimale omstandigheden voor het werk van een specialist te creëren. Om deze balans te waarborgen en comfortabele omstandigheden te creëren voor verschillende procedures, bieden we het KP-1 Luxe-model aan.
Het model heeft een lage prijs, maar voldoet aan de definitie van 'met een geweten gemaakt'.
De professional heeft de apparatuur waarmee hij productief kan werken.
De bank heeft twee bewegende delen, heeft een comfortabele afneembare hoofdsteun en zachte armleuningen. De hoek van de bewegende delen wordt handmatig aangepast met behulp van de pitch-controller en stelt u in staat om de optimale helling te vinden.
Als u geïnteresseerd bent in de gepresenteerde cosmetologiebank, kunt u deze via onze winkel bestellen met levering in elke hoek van het land. Bij ons ontvangt u niet alleen hoogwaardige, gecertificeerde apparatuur tegen de fabrieksprijs, maar bent u ook verzekerd met servicegarantie bij eventuele storingen.
Als je aanvullend advies nodig hebt, neem dan contact op met de winkelmanager. Om contact met hem op te nemen, belt u ons op de nummers die u op de site ziet, of laat u een verzoek achter, en wij bellen u terug.

Specificaties:

Gewicht met verpakking - 31,7 kg

Netto gewicht - 28,3 kg

Afmetingen verpakking - 117x68x37 cm

Lengte - 185 cm

Breedte - 62 cm

Breedte met armleuningen - 83 cm

Hoogte - 76 cm

Behuizing - staal

Coatingmateriaal - chroom

Maximale statische belasting - 1000 kg

Aantal secties - 3 st.

Coating - leer

Vulmiddel - polyurethaanschuim

Dikte - 10 cm

Coatingkleuren - crème (beige), bianco (wit)
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.