Massagetafel KO-7 ASSAWAN

Productcode:
1250
Leverancierscode:
ZD-857A
Beschikbaar:
Нет в наличии

752,00€

course-cert ce-cert

Een hoogwaardige en comfortabele massagetafel KO-7 Assawan wordt onder uw aandacht gebracht in de EMS-Beauty online winkel. Hiermee is het mogelijk om alle soorten massages en een aantal andere cosmetische ingrepen uit te voeren.
Waarom deze massagetafel kopen?

Massagetafel KO-7 Assawan wordt gebruikt in schoonheidssalons en SPA-centra voor massages en cosmetische ingrepen. Het frame van de tafel is gemaakt van hoogwaardig eikenhout, dat op elke ondergrond stevigheid en stabiliteit garandeert. Daarnaast is de tafel voorzien van een houten plank voor het opbergen van handdoeken en dient een handige lade voor verbruiksartikelen.
De kist is afgesloten met een sleutel. En het gat voor het gezicht wordt afgesloten met een zacht kussen dat bij de set wordt geleverd. Het hoofdgedeelte is in hoogte en kantelbaar. Ook inbegrepen zijn twee comfortabele rollers voor gebruik tijdens massageprocedures.
De lederen bekleding is zeer praktisch, zacht en aangenaam om aan te raken. De KO-7 Assawan-tafel is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat u een model kunt kiezen dat bij uw saloninrichting past. Als u de gepresenteerde massagetafel leuk vond, kunt u deze voor de beste prijs kopen via het bedrijf European Medical Systems. Omdat we apparatuur rechtstreeks van fabrikanten leveren, overschatten we de kosten niet.
Bij aankoop ontvangt u een coupon voor garantieservice van de massagetafel en bent u verzekerd in geval van storing. Bovendien kunt u in alle uithoeken van het land laten bezorgen. U kunt een bestelling plaatsen door contact op te nemen met de winkelmanager op de telefoonnummers die u op de site ziet. Of laat een terugbelverzoek achter en verwacht deze tijdens kantooruren.

Specificaties:

Hoogte - 65 cm

Lengte - 185 cm

Breedte - 80 cm

Lichaam - hout

Hoogte verstelbaar

Aantal secties - 2 stuks.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.