Massagetafel KO-4 ALBA

Productcode:
1211
Leverancierscode:
ZD-855
Beschikbaar:
Нет в наличии

513,00€

course-cert ce-cert

EuroMedSystems is verheugd de KO-4 ALBA massagetafel te presenteren. Dit model onderscheidt zich door zijn hoge sterkte, stabiliteit en chique ontwerp, dat een hoogtepunt zal worden in elk interieur.
Producteigenschappen

Massagetafel KO-4 ALBA is een stationair model dat een belasting tot 250 kg kan weerstaan. Een stevig houten frame garandeert fixatie op de vloer en veilige massage. De hoes van het bed is gemaakt van duurzaam PVC, dat gemakkelijk bestand is tegen mechanische wrijving en gemakkelijk te onderhouden is, zelfs met gewone reinigingsmiddelen. De coating zelf is zeer aangenaam voor het lichaam, zodat uw patiënten zich prettig voelen.
Als vulmiddel wordt polyurethaanschuim van 5 cm hoog gebruikt, dat bestand is tegen vervorming en lang zijn vorm behoudt. Daarnaast zorgt het voor extra zitcomfort. Op een brede plank aan de onderkant van de basis kunt u verbruiksartikelen en verschillende gereedschappen opbergen om eraan te werken.
Bovendien heeft het gepresenteerde model een verstelbaar bovengedeelte. Als u de cliënt in een halfzittende positie moet brengen, gaat dit heel eenvoudig. Bovendien heeft de uitrusting een opening voor het gezicht, die gemakkelijk te bedekken is wanneer deze niet in gebruik is met een verwijderbaar kussen. Het kussen wordt geleverd met de tafel en is gemaakt in dezelfde kleur. Het ontwerp van de tafel is beknopt, maar zeer nobel, dus het zal snel het kenmerk van uw salon worden.
Uitchecken

Als je besluit een massagetafel te kopen, doe dat dan via de EMS-Beauty webshop. We hebben een breed scala aan cosmetica-apparatuur, waarvan de kosten een orde van grootte lager zijn dan in andere winkels, omdat we deze al meer dan 10 jaar rechtstreeks van fabrikanten leveren. Bovendien ontvangt u bij de aankoop een garantiekaart.
Levering vindt plaats in heel Europa. U kunt een vervoerder kiezen of de goederen zelf ophalen in het magazijn. Neem contact op met de winkelmanager om de optie te bepalen die bij je past. Bel hiervoor de nummers die op de site staan ​​vermeld, of laat een terugbelverzoek achter, en u wordt tijdens kantooruren teruggebeld.
Specificaties:

Hoogte - 70 cm

Lengte - 180 cm

Breedte - 70 cm

Lichaam - hout

Hoogte verstelbaar

Aantal secties - 2 stuks

Hefgedeelte - ja
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.