LEGATO cosmetisch apparaat

Productcode:
1502
Leverancierscode:
3323
Beschikbaar:
Op voorraad

49.100,00€

course-cert ce-cert

Op zoek naar innovatieve apparatuur om de huid effectief te verjongen en onvolkomenheden in het lichaam op te lossen? Dan kan het LEGATO systeem van EuroMedSystems u aangenaam verrassen. De gepatenteerde technologie kan betere resultaten opleveren in minder tijd, wat de ontwikkeling van uw bedrijf positief zal beïnvloeden.
Modelkenmerken:

LEGATO is 's werelds eerste systeem dat iPixel RF-technologie combineert met ultrasone technologie. Het apparaat is een minimaal invasief apparaat voor een effectieve behandeling van keloïde littekens, striae, acnelittekens, het bleken van de huid en rimpelbehandeling. Dit is het eerste in zijn soort fractionele RF-apparaat met minimaal invasieve techniek om esthetische ongemakken van elke complexiteit te elimineren. Het enige apparaat dat leeftijdsgerelateerde veranderingen elimineert met behoud van de algehele look.
De volledige afwezigheid van screeningfragmentatie-effect garandeert dus maximale veiligheid en efficiëntie van de procedure. Voeg daarbij de hoge verwerkingssnelheid (twee genezingsmethoden: stapelen en verplaatsen), grote spotgrootte (elk transformatiegebied) en het vermogen om verschillende problemen te behandelen en je hebt een ongelooflijk effectieve apparatuur, waarna er geen lange herstelperiode is.
Ook in de uitrusting van het systeem is er een impactmodule, die verantwoordelijk is voor de introductie van stoffen in de dermis zonder de huid te beschadigen, op een gecontroleerde diepte zonder de polariteit van molecuulgewichtstoffen om een ​​afzetting te vormen in het behandelingsgebied. Hiermee kunt u een breed scala aan manipulaties uitvoeren:
Striae behandeling.
Acne litteken behandeling.
Behandeling van alle soorten littekens.
Huid bleken en verjongen.
Behandeling van haaruitval.
Het resultaat is niet afhankelijk van de vorm van de chromofoor en zijn golflengte en bijgevolg van het fototype van de huid. Efficiëntie bewezen door klinische proeven.
Koop schoonheidsapparatuur

Interesse in ons aanbod? Schiet dan op om het gepresenteerde apparaat tegen de beste prijs in Europa te kopen via het bedrijf European Medical Systems. We leveren apparatuur rechtstreeks van fabrikanten, dus we overschatten de kosten niet. In plaats van een hoge prijs, geven we gratis training over het werken met het gekochte apparaat.
Na afronding van de cursus, waarvan u de vorm zelf kiest, ontvangt u een certificaat voor het werken met patiënten. En bij aankoop krijgt u garantie op service. En u kunt in alle uithoeken van het land laten bezorgen.
Heb je nog vragen? Vraag ze aan onze manager via de telefoonnummers die op de site staan ​​vermeld. Of laat een verzoek achter en u wordt tijdens kantooruren teruggebeld.
Specificaties:

Afmetingen - 46,6x62x110 cm

Gewicht - 28 kg

RF-frequentie - 40,68 MHz

Spanning - 100-230 V, 50/60 Hz

Garantie - 12 maanden
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.