Laser cosmetologie apparaat CH-E508

Productcode:
1683
Leverancierscode:
CH-E508
Beschikbaar:
Op voorraad

4.900,00€

course-cert ce-cert

Ter attentie van schoonheidsspecialisten van het land op de site ems-beauty.es voor het werken met haar op het lichaam en gezicht, wordt een professioneel lasercosmetisch apparaat CH-E508 gepresenteerd. Het apparaat zal zelfs ervaren specialisten in de strijd tegen ongewenste vegetatie aangenaam verrassen.
Apparatuurkenmerken:

Het ontharingsapparaat CH-E508 lost dit probleem snel en effectief op. Met behulp van het apparaat wordt de ontharingsprocedure een puur plezier. Laserpulsen vernietigen het haarzakje, licht wordt geabsorbeerd en omgezet in warmte. Met deze technologie kunt u ongewenst haar permanent verwijderen. De laserontharingsprocedure is praktisch pijnloos, geschikt voor alle huidtypes en heeft geen bijwerkingen. De methode helpt ook om pigmentatie te elimineren.
Het gepresenteerde apparaat is uitgerust met een zelfcontrolemechanisme en een goede thermostatische regelaar, die de veiligheid en bescherming tegen oververhitting van de huid garandeert. Om bestraling te voorkomen, wordt de specialist geadviseerd om zijn hand uit de buurt van het behandelde gebied te houden. Integendeel, een esthetische en geduldige operator mag geen halskettingen en andere metalen sieraden dragen die licht kunnen weerkaatsen. Met dit apparaat zal de ontharingsbehandeling effectief en plezierig zijn.
Maar in sommige gevallen is het gebruik van het apparaat verboden. Contra-indicaties zijn onder meer:
zwangerschap en borstvoedingsperiode;
inflammatoire dermatologische processen;
schimmel huidlaesies;
schade aan de integriteit van de huid in het blootstellingsgebied;
oncologische pathologieën;
infectieziekten;
verergering van chronische ziekten;
koorts en griep;
menstruatiecyclus;
ziekten van de bekkenorganen;
epilepsie en psychische stoornissen;
ingebouwde pacemaker en metalen implantaten.
Voer een gedetailleerd overleg met de patiënt voordat u met de behandeling begint om er zeker van te zijn dat hij een geschikte kandidaat is voor de procedure. Anders bestaat het risico op ernstige gezondheidsproblemen.

Bestelling levering

Geïnteresseerd in het gepresenteerde apparaat voor ontharing? U kunt het voor de beste prijs kopen via het bedrijf European Medical Systems. We leveren apparaten rechtstreeks van fabrikanten aan het land, dus hun kosten zijn 10% lager dan die van andere leveranciers. En als bonus ontvangt u een gratis training over de regels voor het gebruik van het systeem in een formaat dat voor u geschikt is.
Na voltooiing ontvangt u een certificaat dat nuttig is voor u bij het werken met patiënten. En bij aankoop krijgt u een garantie voor de after-sales service, die u verzekert in geval van een storing.
Het is mogelijk om bezorging in alle hoeken van het land te bestellen. Maar er is ook een ophaalservice beschikbaar. Neem contact op met de winkelmanager om de optie te kiezen die bij je past. Bel hiervoor de nummers die u op de site ziet staan, dan nemen wij de bestelling op.
Specificaties:

Spanning - 220 V, 50-60 Hz

Uitgangsvermogen - 1800 W

Pulsduur - 0-400 ms

Laservermogen - 500 W

Golflengte - 808 nm

Kamertemperatuur van het systeem in werking - 10 - 30 graden Celsius

Relatieve vochtigheid - 80%

Garantie - 2 jaar
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.