Evolution Cassette Wax Heater

Productcode:
1589
Leverancierscode:
1513
Beschikbaar:
Op voorraad

15,00€

course-cert ce-cert
Het minimale afname aantal is 7

EuroMedSystems heeft het genoegen u een efficiënte en compacte Evolution cassette waxverwarmer voor te stellen. Hiermee zal waxen plezier brengen aan de klant en de meester.
Apparaatfuncties

De Evolution Cassette Wax Warmer is een 100 ml warme body voor professionele en thuis ontharingsbehandelingen. Zo'n praktisch en veilig model wordt zeer gewaardeerd om zijn functionaliteit. Bovendien is de opwarmtijd van de was zo kort door innovatieve sproeiers.
Het lichtgewicht apparaat is eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken. Even oefenen en je hebt de perfecte en snelle waxverwarmer. En het laconieke ontwerp past perfect in elk interieur. Bovendien kunt u de kachel dankzij de compacte afmetingen meenemen op reis en procedures uitvoeren op een voor u geschikte tijd en plaats.
Als je besluit een cassette wax warmer te kopen, doe dat dan voor de beste prijs via de EMS-Beauty webshop. We hebben een breed scala aan gecertificeerde cosmetische apparatuur, rechtstreeks van fabrikanten, dus de kosten zijn 10% lager dan die van andere leveranciers. Bovendien trainen we je gratis in het juiste gebruik van het apparaat en bieden we een servicegarantie.
Bestellingen worden geaccepteerd in heel Europa. U kunt de bestelling laten bezorgen of de goederen zelf ophalen in het magazijn. Om de gewenste optie te kiezen, laat u een verzoek achter op de site en onze manager zal binnenkort contact met u opnemen om alle details te verduidelijken.
Specificaties:

Spanning - 110/230 V

Frequentie - 50-60 Hz

Vermogen - 25 W

Certificering - CE

Garantie - 6 maanden
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.