Erbium fractionele laser voor verjonging FRX-200

Productcode:
5394
Leverancierscode:
5394
Manufacturer:
EMS Beauty
Beschikbaar:
Op voorraad

6.000,00€

course-cert ce-cert

De FRX-200 erbium fractionele laser is het meest effectieve apparaat voor zowel niet-ablatieve huidvernieuwing als rimpelverwijdering, celverjonging, herstel van gezichtscontouren en individuele lichaamsdelen, acnebehandeling, pigmentatieverwijdering en andere cosmetische procedures Een significant verschil met deze laser is het vermogen om effectief een behandeling uit te voeren met een minimum aantal sessies met korte tussenpozen. en laserresurfacing, die gebaseerd zijn op gebruiksgolven van 1550 nm met verschillende energieniveaus. 

Verjonging met behulp van een fractionele erbiumlaser wordt uitgevoerd door thermolyse van de cellen van de onderhuidse laag tot de temperatuur van thermische degeneratie van collageenvezels, gevolgd door recombinatie van eiwitstructuren lengte van oude eekhoorns x vezels met hun daaropvolgende vervanging door nieuwe collageenstructuren, die voor verjongende en liftende effecten zorgen. Tegelijkertijd worden alle biologische processen in cellen gestimuleerd, wat zorgt voor een complex langetermijneffect van verjonging. Er is een vereffening van rimpels, ouderdomsplooien, de contouren van het gezicht en de conditie van de huid wordt hersteld. Het apparaat kan ook het herstel van haar op de behandelde delen van het hoofd stimuleren.

Laserresurfacing is gebaseerd op het vermogen van een intense straal van een fractionele erbiumlaser om onmiddellijk vocht van het oppervlak te verdampen. laag cellen van 1 micron dik met hun explosieve vernietiging. Het resultaat van de impact is een geleidelijke niet-ablatieve afvlakking van de littekens & nbsp; weefsel en niet-chirurgische verwijdering van verschillende cosmetische defecten in de vorm van moedervlekken, naevi en andere soorten cosmetische defecten. Een individueel kenmerk van de FRX-200 is het gebruik van een meer celvriendelijke 1550 nm golfstroom, die niet-ablatieve resurfacing biedt zonder intense weefselvernietiging vanwege hun verbranding". De golven die in het apparaat worden gebruikt, kunnen de pijn tijdens sessies aanzienlijk verminderen, en het gebruik van een nieuw huidkoelingssysteem kan de periode ertussen verkorten. 

FRX-200 kan een breed scala aan acties:

  • Verzachting of volledige verwijdering van littekens op de plaats van verwondingen of chirurgische ingrepen;
  • verwijdering van littekens in gebieden na acne, ouderdomsvlekken , platte wratten, enz.;
  • verwijder alle soorten rimpels op het voorhoofd en rond de ogen,
  • elimineer zon- en ouderdomspigmentvlekken, de effecten van zonnebrand van de huid;
  • verlicht gebieden met hyperpigmentatie;
  • verklein de vergrote poriën, verwijder verschillende moedervlekken, chloasma, melanomen, wratten, naevi, poliepen van het oppervlak van het lichaam;
  • < li>manifestaties van rosacea elimineren in de vorm van een blauw of rood netwerk van haarvaten;< li>behandeling van bepaalde soorten alopecia en stimulatie van de haargroei op het hoofd.

Zoals reeds vermeld, bij het uitvoeren van al het bovenstaande x manipulaties, treedt er geen pijn op en wordt de weefselintegriteit niet beschadigd door het gebruik van een zachtere, in vergelijking met andere soorten blootstelling, behandelmethoden.

Functies:

p>

1. Vermindering en eventuele verwijdering van fijne lijntjes en rimpels.

2. Vermindering van ouderdomsvlekken en puistjes, acnelittekens.

3. Herstel van door de zon beschadigde huid van gezicht, nek, schouders en handen.

4. Vermindering van hyperpigmentatie (donkerder pigment of bruine vlekken op de huid).

5. Verbetering van diepere rimpels, chirurgische laesies, poriën, moedervlekken en vasculaire laesies.

6. Fractionele laserbehandeling is veilig voor de meeste huidtypes, inclusief Fitzpatrick huidtypes IV en V; Aziatisch, Indiaas.

7. Spaanse en lichtere zwarte huid

Voordelen:

1. Kleuren touchscreen

2. Snelle en gemakkelijke softwarebesturing

3. Betrouwbare en krachtige laser met hoog rendement

4. Veilige en gemakkelijke behandeling met minimale uitvaltijd

5.Opmerkelijke resultaten na niet-ablatieve laserbehandeling

6.Doe wat je wilt en ga waar je wilt na de behandeling

7 . resultaten op lange termijn

8.Geen naald, pijnloos, geen wond, geen korst, kleurloos

Kenmerken van Erbium Fractionele Laser FRX-200

Het belangrijkste kenmerk dat een niet-ablatieve manier van resurfacing biedt, is het gebruik van minder traumatisch weefsel bij 1550 nm, dat met maximale efficiëntie op weefsels inwerkt en tegelijkertijd geen pijn veroorzaakt. Kenmerken van het effect op cellen van golven van deze lengte stellen u ook in staat een grote lijst van andere procedures uit te voeren die verband houden met verjonging en verbetering van de weefselconditie. 

Andere kenmerken van de FRX-200 erbium fractionele laser zijn:

    < li>minimaal
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.