Draagbare fractionele CO2-laser

Productcode:
2695
Manufacturer:
EMS Beauty
Beschikbaar:
Op voorraad

5.450,00€

course-cert ce-cert

Voor schoonheidssalons is het gebruik van stationaire cosmetische apparaten typisch. Hoewel ze klein van formaat en gewicht zijn, hebben ze wielen om door de kamer te bewegen, maar het is nog steeds problematisch om ze te gebruiken bij het bezoeken van klanten thuis. Daarom verschenen draagbare laserapparaten met een minimumgewicht tot 20 kg en afmetingen / 630 × 330 × 225 mm. Daarom zal de combinatie van hardware-fysiotherapie met een hoog serviceniveau, een eersteklas schoonheidsspecialist een groot concurrentievoordeel geven ten opzichte van andere salons en schoonheidssalons.


Van een dergelijke reeks draagbare laserapparaten is de meest interessante de draagbare fractionele CO2-laser; met een laser van verschillend vermogen / 12W en 40W en een golflengte van 635nm. Hoe groter het laservermogen, hoe groter de belichtingsdiepte en het gebied van de lichtvlek. Met zo'n laser kunt u selectief fractioneel verschillende probleemgebieden van de huid aantasten. De eigenaardigheid van de fractionele laser ligt in het selectieve effect op gepigmenteerde cellen, "oud" collageen en elastine.


Als gevolg van blootstelling wordt het pigment vernietigd en verwijderd door lymfedrainage, en worden het eiwit-collageen en elastine op de plaatsen van de "vernietigde" intensief geregenereerd. En vanwege het "dambord" -effect op huidgebieden / met een maximale oppervlakte van 20 × 20 mm, zijn er significante effecten van de straal aan de binnenkant, gebieden van de dermis zonder "schade". Met behulp van een computer is het mogelijk om de parameters van de frequentie van lichtpunten op het ingebouwde display aan te passen: van 25 tot 1600 m/cm2. Hierdoor kan de huid sneller herstellen/regenereren.
Specificaties:

Golflengte: 10600nm

Lasermachine: Verzegelde lasermachine gemodelleerd door direct

Huidig

Uitgangsvermogen: 40W

Vlekgrootte: 0.02~0.05mm2

Richtstraal: rode halfgeleiderlaser (635nm, minder dan 5mW)

Balktransportinrichting: Knikarm met 7 scharnieren en contragewicht

Werkmodus: continu werk

Uitgangsmodus: continu, enkele puls, intervalpuls en superpuls

Scanvolume: max. 20 mm x 20 mm

Scanafbeeldingen: cirkel, driehoek, vierkant, rechthoek, zeshoek, ellips, lijn

Scanmodus: willekeurig, normaal en medium scannen

Scansnelheid: meer dan 10 m/s

Energie: 1- 40W

Afstand: 0,1-2,6 mm

Koelsysteem: luchtcirculatie

Gewicht: 60 kg

Maat: 58*70*108 cm

Vermogen: 220V/110V

Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.