Dou wax kachel

Productcode:
1583
Leverancierscode:
1517
Beschikbaar:
Op voorraad

45,00€

course-cert ce-cert
Het minimale afname aantal is 3

De kwaliteit van de procedure hangt af van de kwaliteit van de apparatuur. Wil je professioneel waxen, dan is de Dou Wax Warmer een musthave. Zo'n compact apparaat biedt grote kansen in de strijd tegen ongewenst haar.
Apparaat voordelen:

De Dou Wax Heater is een dubbele boiler kit met een aansluitsysteem en is een praktisch en veilig systeem. De twee handvatten zijn ontworpen om gelijktijdig de wax in de 100 ml cartridges te verwarmen. Deze opzetstukken garanderen maximale flexibiliteit tijdens het gebruik.
Samen met de sproeiers zit er een warmtegevoelige ring in de kit, en om deze reden geven ze aan wanneer de wax is opgewarmd tot de gewenste temperatuur. De opwarmtijd is ongeveer 20 minuten. Omdat de aansluitvoet compleet is met een centrale toegangsknop, kun je 2 sproeiers tegelijkertijd heel comfortabel bedienen en is de waxtemperatuur altijd klaar voor gebruik.
Neem contact op met de online winkel van EMS-Beauty nadat u hebt besloten een wasverwarmingsapparaat te kopen. Al vele jaren leveren we apparatuur rechtstreeks van fabrikanten, dus de kosten zijn veel winstgevender dan in andere Europese winkels. En bij de aankoop leveren we een coupon voor garantieservice, waarmee u verzekerd bent in geval van storingen.
Het is mogelijk om levering naar elke uithoek van Europa te bestellen. Maar u kunt ook zelfbezorging regelen. Neem contact op met de winkelmanager om de juiste optie te kiezen. Vul hiervoor een terugbelverzoek in en verwacht deze tijdens kantooruren.
Specificaties:

Complete set - netsnoer

Indicator - wasniveau

Spanning - 220/230 V, 50-60 Hz

Vermogen - 50 W

Garantie - 6 maanden
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.