Diodelaser voor ontharing SPA ACCORD

Productcode:
1503
Leverancierscode:
820
Beschikbaar:
Op voorraad

51.999,00€

course-cert ce-cert

Voor schoonheidsspecialisten presenteert European Medical Systems met genoegen de SPA ACCORD-diodelaser. Functioneel, snel en handig, het wordt een onmisbare assistent van een specialist.
Modelkenmerken:

Diodelaser SPA ACCORD is een systeem voor het epileren van I-VI huidfototypes. Dit apparaat is in staat om snel, efficiënt en pijnloos om te gaan met ongewenste haargroei op alle delen van het lichaam en gezicht. Dankzij moderne technologie is een hoge efficiëntie van procedures gegarandeerd en worden pijnlijke sensaties geminimaliseerd. Bovendien is het systeem uitgerust met SHR-technologieën en kan het werken in de In-Motion-modus, die verantwoordelijk zijn voor het beste resultaat op verschillende huidtypes.
En de veiligheid van de behandeling wordt gegarandeerd door het koelsysteem, niet alleen voor de diodeblokken, maar ook voor het handstuk. Hierdoor wordt in korte tijd alleen een positief effect bereikt zonder oververhitting van de huid, littekens en pigmentatie. Het werken met het apparaat geeft de arts alleen maar plezier, omdat de interface intuïtief is en het menu meertalig is. Daarom zal het begrijpen van de instellingen niet veel tijd en moeite kosten.
Voeg daar een ergonomisch design aan toe dat in elk interieur past. En lichtgewicht handstukken voor comfortabel werk van een specialist gedurende de dag. Al deze factoren samen maken de SPA ACCORD diodelaser de beste optie op de markt.
Verbod op behandeling

Er zijn een aantal contra-indicaties voor het gebruik van het apparaat, waarvan de aanwezigheid het niet mogelijk maakt om de behandeling uit te voeren:
zwangerschap en borstvoedingsperiode;
cardiovasculaire pathologieën;
flebeurysma;
infectieziekten;
inflammatoire huidlaesies;
mechanisch trauma aan de huid op de behandelingsplaats;
frisse kleur;
de aanwezigheid van een ingebouwde pacemaker;
oncologische processen;
koortsachtige aandoeningen;
lichtgevoeligheid en epilepsie.
Let op de medische geschiedenis van de patiënt om het ontstaan ​​van gezondheidsproblemen te voorkomen.

Plaats een bestelling

Interesse in ons aanbod? Schiet dan op om een ​​diodelaser te kopen, waarvan de prijs de beste is in Europa, in de EMS-Beauty winkel. We werken rechtstreeks met fabrikanten, dus de kosten van onze apparatuur zijn meerdere malen lager dan die van andere leveranciers. En u kunt de regels van de werking ervan gratis leren in een formaat dat bij u past.
Na afronding van de cursus ontvang je een certificaat en bij aankoop krijg je een servicegarantie. Bovendien kunt u de bezorging op elke locatie in het land bestellen via een koeriersdienst die voor u geschikt is. Of haal de goederen zelf op uit het magazijn.
Om de optie te kiezen die bij u past, vult u een aanvraag in op de website en onze manager belt u zo snel mogelijk terug om alle details te verduidelijken.
Specificaties:

Golflengte - 810 nm

Pulsfrequentie - 10 Hz

Energiedichtheid - 2-10 J/cm2

Spotgrootte - 10x12 mm, 10x20 mm, 0,3 cm2

Netwerkparameters - 220 - 230 V

Frequentie - 50 Hz

Afmetingen - 35x40x110 cm

Gewicht - 63 kg

Garantie - 2 jaar
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.