Diodelaser voor epilatie SOPRANO

Productcode:
1818
Leverancierscode:
3788
Beschikbaar:
Op voorraad

15.300,00€

course-cert ce-cert

Op zoek naar de perfecte diodelaser voor ontharen? Dan zult u geïnteresseerd zijn in het SOPRANO-model. Een functionele diodelaser met een vermogen van 1200 W zorgt snel en langdurig voor een uitgesproken resultaat.


Functionele kenmerken


De diodelaser is de gouden standaard voor laserontharing. En de SOPRANO-laser combineert het beste van de nieuwste ontwikkelingen. Hiermee kunt u ongewenste vegetatie op elk deel van het lichaam en gezicht verwijderen. Uitstekende resultaten worden bereikt in een korte procedure, zelfs bij dichte vegetatie, mannelijk patroonhaar, stug haar en diepliggende follikels. Deze is beschikbaar dankzij het hoge vermogen van 1200 W en de flitscapaciteit van 100 miljoen.


Dit is niet alleen een garantie voor een succesvol resultaat, maar ook voor een lange levensduur zonder de noodzaak om componenten te vervangen. Ondanks dit vermogen regelt het drievoudige koelsysteem eventuele oververhitting en koelt de machine indien nodig af. Patiënten hoeven zich dus geen zorgen te maken over brandwonden - met SOPRANO is dit gewoon niet mogelijk.


Werken met een laser is handig voor specialisten van verschillende opleidingsniveaus. Er zijn eenvoudige en professionele modi beschikbaar. Voor beginners is een set kant-en-klare parameters beschikbaar en professionele modi bieden de specialist de mogelijkheid om zelf de benodigde parameters te kiezen.


 


Om de bezorging te regelen, laat je een verzoek achter en de winkelmanager belt je tijdens kantooruren terug om te helpen bij het plaatsen van een bestelling.


Apparatuurkenmerken:


Type - diodelaser


Golflengte - 808 nm


Vermogen - 1200 W


Pulsenergie - 1-100 J/cm2


Pulsfrequentie - 1-10 Hz


Spotgrootte - 10x10 mm


Display - touch LCD 10 inch diagonaal


Hulpbron handstuk - 100.000.000 pulsen


Continue werktijd - 72 uur


Productie - Korea


1 jaar garantie

Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.