Diodelaser D-Las-120

Productcode:
1822
Leverancierscode:
3815
Beschikbaar:
Op voorraad

11.500,00€

course-cert ce-cert

De functionele en efficiënte diodelaser D-Las-120 wordt onder uw aandacht gebracht in de EMS-Beauty online winkel. De mogelijkheden van de apparatuur stellen u in staat om zonder pijn om te gaan met ongewenst haar, waardoor een vlekkeloos gladde huid wordt bereikt.
Apparatuurkenmerken:

Diodelaser D-Las-120 genereert een golflengte van 808 nm. Dit type straling wordt als de beste beschouwd omdat het in staat is om ongewenst haar op bijna alle huidtypes effectief en veilig te verwijderen. De laser werkt volgens het principe van selectieve fotothermolyse: de energie verwarmt het melaninepigment in de haarzakjes, waardoor het afbreekt. Het is vermeldenswaard dat het haar niet meteen uitvalt - het duurt 2 weken om de follikel te vernietigen, maar de hoge efficiëntie van de technologie is te wijten aan het feit dat slechts een deel van de energie in het pigment gaat - het tweede deel gaat mee de koffer.
Om deze reden dringt de laserstraal dieper door en botst met diepgewortelde follikels. Maar ondanks dit kan het gebruik van een laser op een donkere huid toch onomkeerbare complicaties veroorzaken, dus voor dit type huid is het beter om de voorkeur te geven aan een neodymium laser. Het hoge rendement en de veiligheid van het systeem zijn te danken aan het drievoudige koelsysteem en het ergonomische ontwerp van de manipulator, wat de verwerking van zelfs moeilijk bereikbare plaatsen vereenvoudigt. De hoge kwaliteit van de componenten zorgt voor een lange levensduur van het apparaat zonder dat vervanging nodig is.
Een eenvoudige en intuïtieve interface zorgt ervoor dat zelfs een beginnende specialist de instellingen snel onder de knie kan krijgen. Het hoge vermogen van het apparaat stelt u in staat om grote delen van het lichaam in de procedure te verwerken, waardoor de sessietijd en de cursus als geheel worden verkort. Onmiddellijk na de behandeling kan een persoon terugkeren naar zijn normale activiteiten, omdat een revalidatieperiode niet vereist is.
Het gebruik van het apparaat heeft een minimale lijst met contra-indicaties. Bovendien is verdoving tijdens de procedure niet nodig, omdat het koelsysteem oververhitting, brandwonden en enig ongemak voorkomt. Al deze factoren maken D-Las-120 een ideale keuze voor schoonheidssalons om hun schoonheidsactiviteiten te laten groeien.

Contra-indicaties voor gebruik

Voordat u een diodelaser gebruikt, moet u ervoor zorgen dat uw patiënt geen contra-indicaties heeft voor de behandeling:
zwangerschap en borstvoedingsperiode;
oncologische processen in het lichaam;
pathologie van het endocriene systeem;
psychische aandoening;
nier-leverfalen;
hemorragische aandoening;
kwaadaardige neoplasmata op de behandelingsplaats;
mechanische schade aan de huid;
inflammatoire en etterende dermatologische processen;
de aanwezigheid van een ingebouwde pacemaker;
koortsachtige aandoeningen;
ziekten van de bekkenorganen.
Als het apparaat in een van de omstandigheden wordt gebruikt, is het mogelijk om de patiënt ernstige bijwerkingen te laten ervaren.

Bezorging regelen

Bent u geïnteresseerd in de gepresenteerde diodelaser? Je kunt het kopen op de website ems-beauty.es tegen een prijs die 10% lager is dan in andere winkels in het land, omdat we apparatuur rechtstreeks van fabrikanten leveren. En we leren hoe je het gratis kunt gebruiken.
Je kiest zelf het tijdstip en de vorm van de training. Na voltooiing ontvangt u een certificaat om uw kwalificaties voor patiënten te bevestigen. U krijgt ook een servicegarantie. Bovendien kunt u in alle uithoeken van het land laten bezorgen.
Neem contact op met de winkelmanager om de ontbrekende details te verduidelijken. Laat hiervoor een terugbelverzoek achter en u wordt tijdens kantooruren teruggebeld.
Specificaties:

Golflengte - 808 nm

Pulsfrequentie - 1-10 Hz

Pulsduur - 5-400 ms

Spanning - 110-220 V

Garantie - 2 jaar
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.