DIODE LASER SERENITEIT

Productcode:
1879
Leverancierscode:
5401
Beschikbaar:
Op voorraad

8.300,00€

course-cert ce-cert

EMS Beauty is een uitgebreid product en brengt de aandacht van gecertificeerde en klinisch bewezen SERENITY diodelaser ontharingsspecialisten. Als u op zoek bent naar efficiënte en betrouwbare apparatuur, dan is deze laser precies wat u nodig heeft.Apparaatmogelijkheden

SERENITY Diodelaser - Het is een innovatief en zwaar apparaat voor laserontharing. Het eerste voordeel van het apparaat is de combinatie van drie soorten straling (808 nm + 755 nm + 1064 nm), waardoor het bestand is tegen ongewenste vegetatie van welke aard dan ook op alle fototypes van de huid. Het tweede voordeel is het hoge laservermogen van 1200 W, waarmee u in een korte procedure het gewenste resultaat kunt bereiken.


Een belangrijk kenmerk van het SERENITY-model is de pure eutectische gouden diodelasereenheid. Dit garandeert een lange levensduur van de apparatuur zonder dat vervanging of reparatie nodig is. En dankzij de handgreep voor 20 miljoen opnamen kunt u lang met het apparaat werken en de beste resultaten behalen.


Het unieke van de laser ligt in de intelligente herkenning van de ingestelde parameters. Hierdoor kunt u geheel veilig verschillende delen van het gezicht en lichaam behandelen zonder risico op negatieve reacties. En het heavy-duty koelsysteem biedt dankzij een speciaal ontwerp 360 graden bescherming tegen oververhitting, waardoor de behandeling absoluut pijnloos is. Het behandelproces wordt onder andere in realtime gevolgd.

< /a>


Koop een diodelaser

Als u een geschikte diodelaser vindt , kunt u het voor een zacht prijsje kopen in de EMS Beauty online winkel. Omdat ons bedrijf rechtstreeks samenwerkt met fabrikanten, zijn de kosten van het gepresenteerde assortiment 10% lager dan in andere winkels in het land. Bovendien krijgt u de mogelijkheid om gratis te leren werken met het gekochte apparaat in het voor u meest geschikte formaat, lokaal of op afstand.


Na voltooiing ontvangt u een certificaat dat u in de toekomst kunt gebruiken om te werken met patiënten. En bij aankoop krijg je 2 jaar servicegarantie. Tegen een vergoeding kunt u deze met een jaar verlengen, maar dit is niet nodig.


U kunt uw producten overal in Europa krijgen. Om een ​​bezorgmethode te kiezen die voor u geschikt is, laat u een verzoek achter op de website en wacht u tijdens kantooruren op een telefoontje van onze manager.


Specificaties

Aantal flitsen: 20 miljoen opnamen

Vermogen: 1200W voor laser, 3000W voor gereedschapsmachine

Spotgrootte: 15*30mm en 15 *15 mm en Φ8 mm

Golflengte: 808 nm / 755 808 1064 nm

Energiedichtheid: grote spot: 1-100 J/cm2

                                   Kleine plek: 1-166J/cm2

Pulsfrequentie: 1-10Hz

Pulsduur: 30-300ms

Laserstaaf: staven gemaakt van 100 % pure AuSn van US Coherent / German Dilas

Koeling: saffierglas + lucht + watercirculatie + halfgeleider + TECHNOLOGIE

Display: 10,4" LCD-touchscreen met ware kleuren

Stand-by: continue stand-by gedurende 10-12 uur

Elektrisch: 100/110V, 50~60Hz, / 230V~260V, 50~60 Hz

Brutogewicht: 57 kg

Pakketgrootte: 63 * 67 * 108 cm (B * D * H)

Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.