Dermarolik met ZGTS micronaalden

Productcode:
1660
Leverancierscode:
2087
Beschikbaar:
Op voorraad

15,00€

course-cert ce-cert
Het minimale afname aantal is 7

Als u uw huidverzorging wilt verbeteren, kan de ZGTS microneedle dermaroller u effectief helpen. Het apparaat dat wordt gepresenteerd op de website ems-beauty.es kan zowel thuis als in een schoonheidssalon worden gebruikt door ervaren professionals.
Apparaatfuncties

Microneedling wordt elke dag populairder omdat het een innovatieve, niet-chirurgische facelift- en huidverjongingstechniek is. Met behulp van een dermaroller met ZGTS-micronaalden werd het mogelijk om rimpels, littekens en striae op de huid van gezicht en lichaam te verwijderen. Er is een dermaroller voor thuis en professioneel gebruik. Het type dermaroller hangt af van de lengte van de micronaalden waarmee elke roller is uitgerust.
Naaldlengte tot 0,25 mm: het is geschikt voor thuisgebruik om het uiterlijk van de gezichtshuid te verbeteren. In plaats daarvan zijn voor de behandeling van rimpels, striae, cellulitis en diepe littekens rollers met naalden van 0,5 tot 3,0 mm geïndiceerd, dat wil zeggen, dergelijke rollers worden gebruikt om de productie van collageen en elastine te stimuleren, daarom zijn de rollers geschikt voor professioneel gebruik.
De rol kan van alle afmetingen zijn van 0,20 mm tot 2,5 mm. Om deze reden raden wij u aan om vóór de aankoop de gewenste maat aan te geven. Micronaalden zijn gemaakt van titanium, wat garant staat voor een uitstekende anti-aging werking en verbetering van alle soorten acnelittekens. Dankzij hoogwaardige naalden verhoogt het gebruik van deze roller de effectiviteit van de aangebrachte verzorgingsproducten, waardoor duizenden gaatjes door de huid ontstaan ​​en de vorming van nieuwe cellen toeneemt.
Zorg er in ieder geval voor dat je de roller voor en na gebruik steriliseert. Dan wordt je huid met zijn hulp schoon, glad en omgeven door zorg.
Contra-indicaties voor gebruik

Als u het apparaat thuis gebruikt, moet u onthouden dat er een lijst met contra-indicaties is voor het gebruik ervan:
zwangerschap en lactatieperiode;
ontstekingsprocessen en schimmelhuidletsels;
schending van de integriteit van de huid op het gebied van impact;
oncologische neoplasmata;
infectieziekten;
verergering van chronische ziekten;
ingebouwde pacemaker en metalen implantaten.
Wees waakzaam voor gebruik, anders bestaat het risico op het veroorzaken van ernstige gezondheidsproblemen.
Apparatuur bestellen

Is het gepresenteerde toestel precies wat je zocht? Koop hem dan voor de beste prijs via de EMS-Beauty webshop. Omdat we systemen rechtstreeks van fabrikanten leveren, is hun prijs meerdere malen lager dan in andere winkels. En als bonus krijg je een gratis training over het werken met het apparaat.
De vorm van de cursus wordt door jou bepaald en na afronding ontvang je een certificaat. Ook krijgt u een garantie waarmee u verzekerd bent bij een storing. En u kunt vanuit elke hoek van het land laten bezorgen. Neem contact op met onze manager om de ontbrekende details te verduidelijken. Laat hiervoor een terugbelverzoek achter of bel ons zelf op de nummers die u op de site ziet staan.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.