Derma Roller DTS

Productcode:
1653
Leverancierscode:
1050
Beschikbaar:
Op voorraad

92,00€

course-cert ce-cert
Het minimale afname aantal is 2

In de EMS-Beauty webshop wordt de DTS dermaroller onder uw aandacht gebracht. De grote lengte van de naalden maakt behandelingen over het hele lichaam mogelijk, waardoor betere resultaten worden behaald.
Apparaatvoordelen:

De gepresenteerde dermaroller heeft een verwijderbare kop 0,5-2,0 mm penetratie, herbruikbare handgreep en autoclaveerbaar. Dit apparaat voldoet aan de EC 0120-regelgeving en wordt gebruikt als medisch hulpmiddel. De nieuwe methode van microneedling wordt elke dag populairder. Deze behandeling is ideaal voor huidverjonging, rimpels, striae en acnelittekens. Microneedling vertegenwoordigt de evolutie van de traditionele peeling, die uitstekende resultaten garandeert dankzij de stimulatie van de dermis door micropuncties.
Deze behandeling stimuleert de aanmaak van collageen en elastine. Dermale rollers vereisen een micro-invasieve en zeer effectieve techniek. Er zijn dermarollers voor binnen of voor professioneel gebruik, het hangt ook af van de lengte van de naalden. De DTS Roller is een hulpmiddel voor professioneel gebruik waarmee u verschillende anti-verouderingsbehandelingen kunt uitvoeren, maar houd er rekening mee dat voor elk type behandeling verschillende naalden worden gebruikt:
0,50 mm naalden: rimpels, hyperpigmentatie, kaalheidbehandeling.
Naalden 1,0/1,5 mm: liftend effect, acnelittekens, striae, brandwonden.
2,0 mm naalden: cellulitis en sinaasappelschil effect.
De naalden verhogen de penetratie van voedingsvoedsel en induceren de productie van collageen, en het kan worden gesteriliseerd in een autoclaaf op 120 graden. Kenmerken zijn:
Efficiëntie: 450-540 naalden voor elke rol (60x9 schijven), tegenover de gebruikelijke 192 (24X8).
Pijnvermindering: de naaldkop heeft de vorm van een diamant en de helft van het oppervlak is 0,20 mm dik (meestal traditionele rollers 0,30 mm).
DTS-rollen zijn schijfvormig zodat ze geen naalden verliezen.
Deze roller verlaagt de behandelingskosten en heeft een lager risico op patiëntproblemen. Dit apparaat bevat de juiste bedieningsinstructies die veilig moeten worden gebruikt. Voor deze clip kunt u de gewenste meetinzet selecteren om mee te nemen.
Contra-indicaties voor gebruik

Maar u moet niet vergeten dat er een brede lijst met contra-indicaties is voor het gebruik van het apparaat:
oncologische processen in het lichaam;
ontstekings- en etterende processen op de huid;
mechanische schade aan de huid op de plaats van blootstelling;
verergering van chronische ziekten;
infectieziekten;
hart-en vaatziekten;
zwangerschap en borstvoeding.
Bestudeer de medische geschiedenis van de patiënt voordat u met de behandeling begint, anders kunnen ernstige bijwerkingen worden veroorzaakt.
Bestelling levering

Als u een geschikt micronaaldapparaat heeft gevonden, haast u dan om het via EuroMedSystems voor de beste prijs te kopen. We leveren apparaten rechtstreeks van fabrikanten, dus hun kosten zijn winstgevender dan in andere winkels. Daarnaast bieden we gratis training over het werken met het gekochte apparaat in een formaat dat voor u geschikt is.
Na afronding van de training ontvangt u een certificaat dat van pas komt bij het werken met patiënten. En bij aankoop krijgt u een garantiekaart, die u zal beschermen in geval van een storing. Bovendien worden bestellingen door het hele land geaccepteerd.
Als je aanvullend advies nodig hebt, neem dan contact op met de winkelmanager via de telefoonnummers die op de site staan ​​vermeld. Of laat een verzoek achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.