Cosmetologie apparaat SPA RF

Productcode:
1506
Leverancierscode:
SPA RF
Beschikbaar:
Op voorraad

43.700,00€

course-cert ce-cert

EuroMedSystems presenteert onder uw aandacht het RF SPA-systeem voor verschillende gezichts- en lichaamsverzorgingsprocedures. Het hoge vermogen van het apparaat biedt de beste resultaten met minimaal ongemak voor de patiënt.
Apparaatmogelijkheden

Het RF SPA-systeem verjongt de huid en herstelt de gezonde toestand snel, veilig en bijna pijnloos voor de patiënt. De IN-Motion-technologie (modus van werken in beweging) verwarmt geleidelijk de huidlagen, waardoor de procedure zeer comfortabel is voor de patiënt. Met behulp van het gepresenteerde systeem is het mogelijk om:
Behandel cellulitis.
Herstel de elasticiteit van de huid.
Corrigeer je figuur.
Behandel hyperhidrose.
Het systeem is eenvoudig te gebruiken en u hebt geen hulpelektroden, benodigdheden, reserveonderdelen nodig. Een merkbaar effect treedt op na de eerste procedure.
Het behaalt consistente resultaten, ongeacht de weersomstandigheden en seizoenen. Het kan worden gebruikt om delen van het lichaam te behandelen waar de huid is uitgerekt als gevolg van leeftijdsgebonden veranderingen, elastose en postoperatief trauma, na procedures zoals liposuctie. Met een dergelijk apparaat worden aanzienlijke voordelen bereikt bij de behandeling van elk type huid en bijna alle leeftijden.
De behandeling kan in elk deel van het lichaam worden uitgevoerd. Er is geen herstelperiode na de behandeling. En na de procedure is het risico op bijwerkingen minimaal.
Contra-indicaties voor gebruik

Helaas kan het gebruik van het systeem schadelijk zijn als het wordt gebruikt bij een persoon met contra-indicaties:
pathologie van het endocriene systeem;
infectieziekten in de acute fase;
de aanwezigheid van een ingebouwde pacemaker;
verergering van chronische ziekten;
oncologische ziekten;
psychische aandoening;
schade aan de integriteit van de huid;
ontstekings- en schimmelprocessen van de huid;
zwangerschap en lactatieperiode;
koorts, griep, acute luchtweginfecties.
Daarom is het belangrijk om ervoor te zorgen dat uw patiënt een geschikte kandidaat is voor behandeling. Anders bestaat er een risico op ernstige bijwerkingen na de procedure.
Koop een schoonheidsmachine

Als u het RF SPA-liftapparaat in uw centrum wilt installeren, kunt u het voor een zacht prijsje in de EMS-Beauty online winkel kopen. U ontvangt van ons gecertificeerde apparatuur en leert gratis de regels van de werking ervan.
Na afronding van de cursus, waarvan je de vorm zelf kiest, ontvang je een certificaat. En bij de aankoop ontvangt u een servicegarantie, waarmee u verzekerd bent in geval van storing.
Levering vindt plaats door het hele land. Neem contact op met de winkelmanager om een ​​geschikte koeriersdienst te kiezen. Bel hiervoor de nummers die op de site staan ​​vermeld, of laat een terugbelverzoek achter.
Specificaties:

Spanning 110-240V

Afmetingen - 44x63x75 cm

Gewicht - 28 kg

RF-vermogen - 200 W

RF-frequentie - 40,68 MHz (2 Hz)

Garantie - 18 maanden
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.