Cassettewas verwarmingsset

Productcode:
1590
Leverancierscode:
1509
Beschikbaar:
Op voorraad

40,00€

course-cert ce-cert
Het minimale afname aantal is 3

Als u waxen wilt uitvoeren met hoge kwaliteit en comfort voor u en de patiënt, moet u zorgen voor hoogwaardige apparatuur. Om dit te doen, presenteert de website ems-beauty.es een functionele set van een cassette wax warmer. Met hem zal elke sessie gemakkelijk en eenvoudig zijn.
Voordelen van keuze

De gepresenteerde cassette wax warmer set heeft een roze en groene modulaire wax op kamertemperatuur, voor 100 ml navullingen met elk type wax. Deze tools kunnen worden gebruikt door professionals in schoonheidscentra en zijn veilig voor thuisgebruik.
Met de roze of groene modulaire kit verwijder je een grote hoeveelheid haar in één keer. De wax warmt snel op en ontharen wordt gemakkelijk. Om brandwonden te voorkomen, is het apparaat uitgerust met een smelttemperatuursensor. Specificeer de vereiste mate om het hele behandelingsproces te beheersen en niet verbrand te worden.
Interesse in dit setje? Bestel het dan voor de prijs van de fabrikant via de EMS-Beauty online winkel. De reden voor deze kosten zijn directe leveringen van fabrikanten voor vele jaren. Bij aankoop krijgt u een garantie voor de after-sales service en worden de regels voor het gebruik van het apparaat uitgelegd.
Het is mogelijk om door heel Europa te laten bezorgen. Er is ook een ophaalservice voor u beschikbaar. Neem contact op met de manager om de juiste optie te bepalen. Laat een terugbelverzoek achter en u wordt tijdens kantooruren teruggebeld.
Specificaties:

Complete set - netsnoer

Spanning - 220/230 V, 50-60 Hz

Vermogen - 35 W

Veiligheid - oververhittingsbeveiliging

Certificering - CE

Garantie - 6 maanden
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.