Zuurstofschiller AS-918

Productcode:
1542
Leverancierscode:
1223
Beschikbaar:
Op voorraad

750,00€

course-cert ce-cert

Als u al lang op zoek bent naar een effectief apparaat voor huidverjonging en -herstel, dan is het AS-918 zuurstoftherapiesysteem van de EMS-Beauty store de juiste oplossing voor u. De beste combinatie van eigenschappen zorgt in korte tijd voor een blijvend resultaat
Modelkenmerken:

De AS-918 Zuurstoftherapiemachine is een snelle en effectieve oplossing voor veel cosmetische problemen, waarbij gebruik wordt gemaakt van de effecten van twee hoofdcomponenten - zuurstof en water. Met deze apparatuur kunt u zowel oppervlakkige als diepe afschilfering van dode huidcellen uitvoeren. Het apparaat maakt gebruik van geavanceerde aquarelleertechnologie.
Met behulp van moderne apparatuur wordt een stroom van gas en vloeibare microgox gecreëerd, die een snelheid van 300 m/s ontwikkelt en uitstekende dynamische eigenschappen heeft. Het effect van de procedures uitgevoerd door AS-918-apparatuur stelt u in staat om littekens en striae, acne en acnelittekens te verwijderen, evenals comedonen en zelfs ouderdomsvlekken te verwijderen, zacht weefsel aan te spannen, en het probleem van het verlichten van een vette huid op te lossen , evenals het corrigeren en modelleren van gezichtscontouren .
De procedure is ongevaarlijk. En het belangrijkste is dat het kan worden uitgevoerd wanneer alle andere soorten peeling gecontra-indiceerd zijn. De manipulatie is pijnloos en redelijk comfortabel voor de patiënt. Na de ingreep is er geen revalidatieperiode nodig en tijdens de sessie is verdoving niet nodig.
Contra-indicaties voor gebruik

Tijdens het eerste consult moet u ervoor zorgen dat uw patiënt deze contra-indicaties voor de procedure niet heeft:
oncologische processen in het lichaam;
pathologie van het endocriene systeem;
nier- en leverinsufficiëntie;
ontstekings- en etterende processen van de huid;
mechanisch letsel aan de huid op de plaats van blootstelling;
verergering van chronische ziekten;
infectieziekten in de acute fase;
ziekten van het cardiovasculaire systeem;
zwangerschap en borstvoedingsperiode.
Als u het apparaat gebruikt in aanwezigheid van ten minste één van deze aandoeningen, bestaat het risico dat er ernstige complicaties optreden bij de patiënt.

Bestel een apparaat

Als u een geschikt apparaat voor zuurstoftherapie heeft gevonden, kunt u dit voor een betaalbare prijs via de EMS-Beauty winkel kopen. We leveren apparatuur rechtstreeks van fabrikanten, dus de kosten in onze winkel zijn 10% lager dan in andere winkels in het land. Als bonus leren we je gratis hoe je het systeem kunt gebruiken.
Na afronding van de cursus, waarvan je de vorm zelf kiest, ontvang je een certificaat. Het zal van pas komen bij het omgaan met patiënten. En bij aankoop krijgt u garantie op service.
Levering vindt plaats door het hele land. Om een ​​bestelling te plaatsen, laat u een verzoek achter op de website, en onze manager belt u tijdens kantooruren terug om alle details te verduidelijken.
Specificaties:

Zuurstoftoevoersnelheid - 300 m/s

Frequentie - 10 Hz

Spanning - 110-220 V

Garantie - 12 maanden
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.