Zonnedouche X-DELUXE

Productcode:
1850
Leverancierscode:
3704
Beschikbaar:
Op voorraad

34.000,00€

course-cert ce-cert

Voor schoonheidsspecialisten presenteert de EMS-Beauty online winkel het X-DELUXE verticaal solarium. Dergelijke handige apparatuur zal snel populair worden bij uw klanten.

Beschikbare technologieën


Het X-DELUXE verticaal solarium is de geavanceerde versie van de krachtige X6 en X5. Met zijn nieuwe RGB LED-systeem en herontwerp van het bedieningspaneel bereikt hij een betere ergonomie, een nog geavanceerder uiterlijk en een betere impact op de klant. De Deluxe-versie wordt standaard geleverd met de nieuwste SMART-technologie.

Breezer, voor een frisse en relaxte zit van Lightroom, terwijl het LED plafond zorgt voor een altijd moderne uitstraling. Dankzij de speciale regelmatige zeshoekige configuratie met 6 kolommen, kunt u over uw hele lichaam een ​​echt uniforme kleur bereiken zonder een schaduwgebied op de schouders of in het midden van de rug achter te laten.

Het enige verticale solarium ter wereld met zes kolommen, waarvan twee deurkolommen voorzien van een standaard elektromotor. Exclusieve gepatenteerde PushPanic antipaniektechnologie. De kolommen kunnen op elk moment worden geopend, zelfs als er geen stroom is, met een druk op de knop. Deze configuratie is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van mensen die last hebben van claustrofobie.

Bestelling levering


Vond je het verticale solarium leuk? Koop het via EuroMedSystems tegen een betaalbare prijs. Omdat we apparaten rechtstreeks van fabrikanten leveren, zijn hun kosten vele malen winstgevender dan die van andere leveranciers. Bovendien trainen we je gratis in het gebruik van de apparatuur.

U kunt de training volgen in elke vorm die voor u geschikt is. Na voltooiing wordt een certificaat afgegeven dat uw kwalificaties voor patiënten bevestigt. U krijgt ook een servicegarantie. Bij pech ben je verzekerd.

Het is mogelijk om door het hele land te laten bezorgen. Maar als u wilt, kunt u de goederen zelf ophalen bij het magazijn. Neem contact op met de winkelmanager om de juiste optie te kiezen. Laat hiervoor een terugbelverzoek achter en verwacht deze in de nabije toekomst.

Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.