Wasstoel M01316

Productcode:
1425
Leverancierscode:
М01316
Beschikbaar:
Op voorraad

579,00€

course-cert ce-cert

Ems-beauty.es presenteert een mooie en praktische wasstoel M00615 onder de aandacht van eigenaren van schoonheidssalons. Zo'n duurzaam product garandeert uw klanten jarenlang absoluut comfort.
Modelkenmerken:

Wasstoel M00615 heeft een klassieke donkere kleur en een origineel design dat perfect past in elk interieur. De armleuningen van deze professionele stoel en de rugleuning zijn speciaal ontworpen zodat het lichaam tijdens de procedure meer ontspannen zal zijn. Stevige keramische spoelbakken en een krukje voegen luxe toe aan dit model.
De donkere kleur is perfect voor elke kamer in een kantoor of kapsalon. De materialen voor deze meubels zijn gecertificeerd en veilig voor u en uw klanten. De banner is gemaakt van duurzaam PVC, dat gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden is, waardoor het lang zijn uitstraling behoudt. Een sterk frame garandeert de mogelijkheid om procedures voor patiënten van elk lichaamsbouw absoluut comfortabel uit te voeren.
Bent u al lang op zoek naar zo'n wasstoel, dan kunt u deze via de EMS-Beauty webshop voor een betaalbare prijs bestellen. Omdat we al meer dan 10 jaar rechtstreeks samenwerken met fabrikanten, zijn de kosten van onze apparatuur 10% lager dan in andere winkels in het land. En samen met de stoel krijgt u er garantie op voor service.
Bestellingen worden geaccepteerd in heel Europa. U kunt kiezen voor bezorging of zelf ophalen van de goederen uit het magazijn. Neem voor hulp contact op met de winkelmanager om te beslissen over de optie. U kunt contact met hem opnemen via de telefoonnummers die op de site staan ​​vermeld, of door een terugbelverzoek achter te laten.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.