Wasstoel M00709

Productcode:
1414
Leverancierscode:
M00709
Beschikbaar:
Op voorraad

522,00€

course-cert ce-cert

Uw aandacht in de EMS-Beauty online winkel wordt gepresenteerd door een moderne en betrouwbare wasstoel M-00709. Dergelijke meubels vergemakkelijken niet alleen het werk van de meester, maar maken de procedure ook veel comfortabeler voor de klant. En daar profiteert iedereen van.
Modelvoordelen:

De M-00709 wasstoel heeft een lichte, minimalistische stijl en is daarom ideaal voor elke kapsalon en schoonheidssalon. Deze fauteuil past gemakkelijk in uw interieur en geeft nog meer verfijning en moderniteit. De subtiele rondingen van de armleuning aan de basis zorgen voor comfort tijdens de behandeling. Alle verbindingen zijn goed geplaatst en keramiek voldoet aan de laatste kwaliteitseisen.
De hoes is gemaakt van duurzaam PVC, dat gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken is. Door de gepresenteerde kappersmeubels aan te schaffen, krijgt u daarom een ​​goed product dat uw bedrijf jarenlang van dienst zal zijn. Als je nieuw bent in de schoonheidsbranche, helpen onze experts je met advies en leggen ze uit welk model je nodig hebt in deze periode van je werk.
Interesse in ons aanbod? Haast u dan om een ​​wasstoel voor een spotprijs te bestellen via het bedrijf European Medical Systems. We hebben een breed scala aan kwaliteitsapparatuur, waarvan de kosten voordeliger zijn dan in andere winkels, omdat we deze rechtstreeks van fabrikanten leveren. En we geven samen met de stoel garantie op serviceonderhoud.
Levering vindt plaats in heel Europa. Neem voor het regelen van de bezorging contact op met de winkelmanager. Laat hiervoor een terugbelverzoek achter of bel ons zelf op de nummers die op de site staan ​​vermeld. En we beantwoorden al je vragen!
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.