Voetsteun SM-15

Productcode:
1323
Leverancierscode:
1769
Beschikbaar:
Op voorraad

156,00€

course-cert ce-cert

De site ems-beauty.es presenteert een comfortabele en duurzame voetsteun SM-15. Hiermee zal de implementatie van elke procedure comfortabeler zijn, dus al snel zal het onmogelijk zijn om het werk van een specialist zonder voor te stellen.
Apparatuurkenmerken:

Iedereen die schoonheidsbehandelingen wil ontvangen, man of vrouw, komt naar de salon en verwacht niet alleen service van hoge kwaliteit. De taak van de eigenaren en medewerkers van een schoonheidsinstituut is om een ​​bijzondere sfeer te creëren: magie, zodat de klant de salon weer wil bezoeken.
Maar wat kan helpen om deze magie te creëren. Natuurlijk staan ​​de professionaliteit en vaardigheid van de meesters verre van de laatste plaats. Het is echter in de eerste plaats nog steeds het interieur en de interieuruitrusting, omdat de sterkste indruk meestal op het eerste gezicht komt. Apparatuur, zoals speciale meubels, is ontworpen voor het gemak van niet alleen de bezoeker van de salon, maar ook de specialist.
Elke kappersstoel heeft bijvoorbeeld een regelaar om de hoogte aan te passen op basis van de lengte van de kapper, maar als de stoel omhoog gaat, heeft de klant ondersteuning onder hun voeten nodig om ongemak tijdens het onderhoud te voorkomen. Daarom is elke onzin belangrijk bij het creëren van comfortabele omstandigheden.
De voetsteun SM-15 heeft een elegante vorm en is zeer compact: het formaat is slechts 60x60x32 mm en het materiaal is milieuvriendelijk materiaal, dat een nationaal conformiteitscertificaat heeft. Bovendien zal het laconieke ontwerp er goed uitzien in elk interieur. Mocht u interesse hebben in de voetensteun, dan kunt u deze via de EMS-Beauty webshop voor een spotprijs en met bezorging in heel Europa kopen. Om een ​​bestelling te plaatsen, laat u een verzoek voor een terugbelverzoek achter, en u wordt tijdens kantooruren gecontacteerd.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.