Vacuüm roller massage machine SLIMMING 3

Productcode:
1459
Leverancierscode:
1670
Beschikbaar:
Op voorraad

4.300,00€

course-cert ce-cert

Uw aandacht op de site ems-beauty.es wordt een multifunctioneel apparaat gepresenteerd voor het modelleren van de figuur SLIMMING 3. Dankzij de mogelijkheden van het systeem kunt u de figuur snel en pijnloos corrigeren.
Apparatuurmogelijkheden

Het SLIMMING 3-systeem is een gecombineerd apparaat voor lichaamscontouren. Het systeem is uitgerust met drie technologieën: vacuümrollermassage, infraroodverwarming en RF-lifting. Daarom heeft het lichaam een ​​drievoudige werking om het beste resultaat te bereiken.
Ten eerste vangt het probleemgebied van de huid het vacuüm op, waardoor de bloedcirculatie in dit gebied wordt geactiveerd. Vervolgens worden rollers over de huid gehaald, waardoor vetophopingen worden gekneed en bijdragen aan hun snelle verwijdering uit het lichaam. Dit effect activeert ook het lymfestelsel, waardoor de uitstroom van vervalproducten wordt versneld. En opwarmen met infraroodstralen helpt het proces van lipolyse en een snellere afname van het lichaamsvolume te versnellen.
Het extra gebruik van RF-golven met een temperatuur tot 65 graden Celsius stelt u in staat de processen van huidregeneratie te versnellen en de productie van nieuw collageen in het lichaam te starten. Als gevolg hiervan zakt de huid na het verminderen van het lichaamsvolume niet uit, maar wordt ze strakker en elastischer dan vóór de behandeling. Hierdoor geeft deze combinatie de beste resultaten van bodyshaping.
Gebruiksaanwijzingen

De SLIMMING 3 is ontworpen om een ​​breed scala aan procedures uit te voeren:
vermindering van de ernst van cellulitis of de volledige vereffening ervan;
eliminatie van lokale vetophopingen;
vermindering van volume en lichaamsgewicht;
eliminatie van de tweede kin;
toename van stevigheid en elasticiteit van de huid;
aanscherping slappe, slappe huid;
correctie van littekens, littekens, striae;
activering van metabolische processen en lymfedrainage;
versnelling van de bloedcirculatie en microcirculatie;
stimulatie van de synthese van collageenvezels.
Om een ​​​​uitgesproken resultaat te bereiken, is een reeks procedures vereist. Het exacte aantal sessies hangt af van het specifieke probleem van de patiënt, zijn leeftijd en de individuele kenmerken van het organisme.
Contra-indicaties voor behandeling

Vergeet niet dat er een lijst met contra-indicaties is voor het gebruik van het apparaat. Daarom is het belangrijk om, voordat de behandeling wordt gestart, de medische geschiedenis van de patiënt te bestuderen om er zeker van te zijn dat hij dergelijke aandoeningen niet heeft:
hart-en vaatziekten;
nier- en leverinsufficiëntie;
oncologische ziekten;
de aanwezigheid van een ingebouwde pacemaker of metalen implantaten;
Kwaadaardige neoplasma's;
ontstekingsprocessen op de behandelingsplaats;
koortsachtige aandoeningen;
epilepsie en psychische stoornissen;
schade aan de integriteit van de huid in het blootstellingsgebied;
menstruatiecyclus;
zwangerschap en borstvoeding.
Als ten minste één van de aandoeningen wordt gedetecteerd, moet de patiënt worden geweigerd de procedure uit te voeren. Dit zal zijn gezondheid beschermen tegen negatieve gevolgen.
Bestel een apparaat

Interesse in het gepresenteerde toestel? Je kunt het voor de beste prijs kopen in de EMS-Beauty online winkel. De kosten van onze producten zijn 10% lager dan in andere winkels in het land, omdat we de afgelopen jaren apparatuur rechtstreeks van fabrikanten hebben geleverd. Bij aankoop krijgt het toestel 2 jaar servicegarantie, waarmee u verzekerd bent in geval van storingen.
U heeft de mogelijkheid om gratis de werkingsregels van het gekochte apparaat te leren. Trainen kan op afstand of met oefenen op modellen - naar keuze. Ongeacht het formaat, wordt een certificaat uitgereikt na voltooiing van de cursus.
Het is mogelijk om bezorging te bestellen in alle steden van het land. Indien u dit wenst, kunt u gebruik maken van de zelfbezorgservice. Om een ​​bestelling te plaatsen, laat een verzoek achter op de website, en onze manager zal in de nabije toekomst contact met u opnemen om alle details te verduidelijken.
Specificaties:

Vermogen - 750 W

Frequentie - 60 Hz

Golflengte - 940 nm

Energiedichtheid - 60 J/cm3

Spanning - 230 V

Gewicht - 55 kg

Kleur behuizing - wit

Garantie - 2 jaar
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.