Ultrasoon professioneel scrubber LPR 814

Productcode:
1469
Leverancierscode:
3233
Beschikbaar:
Op voorraad

3.100,00€

course-cert ce-cert

Voor schoonheidsspecialisten presenteert European Medical Systems met genoegen een professionele ultrasone scrubber LPR 814. De combinatie van technologieën zal de mogelijkheid bieden om een ​​breed scala aan gezichtsverzorgingsprocedures uit te voeren.
Onderscheidende kenmerken

Na ultrasone micromassage ontwikkelt zich een lichte diepe warmte in de weefsels, die vasodilatatie veroorzaakt en de bloedtoevoer naar de huid verhoogt, de lymfatische stroom, het metabolisme en de ontgifting stimuleert. De huid ziet er zichtbaar frisser en stralender uit en kan actieve ingrediënten en vocht beter opnemen. De aanmaak van collageen- en elastinevezels in het bindweefsel wordt gestimuleerd, waardoor de elasticiteit en weerstand van de huid toeneemt.
Bindweefsel wordt versterkt, rimpels worden verminderd. De huid is afgezwakt en verfrist. De technologie kan ook worden gebruikt om littekens glad te strijken en de algehele huidtextuur te verbeteren. Ultrasone micromassage ondersteunt het zelfherstellende proces van het lichaam en zorgt voor pijnverlichting. Vooral bij spieraandoeningen en beschadigde pezen. De penetratiediepte is afhankelijk van de geluidsgolven.
De trillingen zenden hoogfrequente bio-elektrische stromen uit die de onderhuidse spiervezels stimuleren en een liftende actie uitvoeren. Tegelijkertijd wordt de bloedcirculatie en lymfecirculatie gestimuleerd, wat helpt om donkere kringen, wallen en rimpels te verminderen. Ultrasoon reinigen is ook geschikt voor de gevoelige huid, omdat het de meest delicate methode van alle apparatuur is.
Het apparaat heeft zestien werkprogramma's en drie fasen van therapeutische behandeling. Dit vergroot de functionaliteit en het toepassingsgebied van het apparaat aanzienlijk en zorgt voor uitstekende esthetische resultaten.
Uitchecken

Heb je gevonden waar je naar aan het zoeken was? Schiet dan op om een ​​ultrasone scrubber te kopen in de EMS-Beauty online winkel voor een redelijke prijs. Omdat we apparaten rechtstreeks van fabrikanten leveren, overschatten we hun kosten niet. Daarom kun je apparaten kopen voor een prijs die 10% lager is dan in andere winkels.
Bovendien kunt u gratis de werkingsregels van het geselecteerde systeem leren in een voor u geschikt formaat. Na afronding van de cursus ontvang je een certificaat en bij aankoop krijg je garantie. En u kunt de bezorging bestellen via elke koeriersdienst die voor u geschikt is.
Als u vragen heeft, staat onze manager altijd klaar om deze te beantwoorden. Laat een terugbelverzoek achter en er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.
Specificaties:

Ultrasone frequentie - 25 kHz

Spanning - 110-230 V

Frequentie - 50-60 Hz

1 jaar garantie
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.