Ultrasone Scrubber Dermalogic LW-008

Productcode:
1844
Leverancierscode:
3922
Beschikbaar:
Op voorraad

30,00€

course-cert ce-cert
Het minimale afname aantal is 4

Op zoek naar een manier om je huid goed te verzorgen zonder naar schoonheidssalons te gaan? Dan zult u de ultrasone scrubber Dermalogic LW-008 van de EMS-Beauty store zeker weten te waarderen. Klein maar ongelooflijk krachtig, het biedt hoogwaardige reiniging en huidverjonging zonder pijn of bijwerkingen.
Functionele kenmerken

De Dermalogic LW-008 ultrasone scrubber is een draagbaar apparaat dat is ontworpen om de huid te reinigen en te verjongen. Vanwege het compacte formaat wordt dit model vaak gekozen voor thuiszorg of op reis. Omdat je met het apparaat overal ingrepen kunt uitvoeren, zonder veel ruimte in te nemen in je koffer.
De bijzonderheid van de ultrasone scrubber is dat het zachte vibrerende effect van ultrasone golven de huid binnendringt en de verbindende deeltjes tussen de verhoornde cellen vernietigt. Dit verwijdert de dode laag huidcellen en ontstopt verstopte poriën.
Bovendien zorgt ultrasone peeling, uitgevoerd tijdens de behandeling, voor een versnelling van het metabolisme. Over het algemeen kunt u met het LW-008-model de volgende manipulaties uitvoeren:
verwijdering van dode cellen;
eliminatie van comedonen;
acne behandeling;
rimpels gladstrijken;
ouderdomsvlekken verlichten;
het verbeteren van de kleur en textuur van het gezicht;
herstel van stevigheid en elasticiteit van de huid;
ontstekingsremmende en immunomodulerende effecten.
De Dermalogic LW-008 ultrasone scrubber elimineert tot 90% van de huidproblemen met 3 werkingsmodi.
Bestelling levering

Het juiste huidverzorgingsapparaat gevonden? Haast je dan om het via de EMS-Beauty webshop voor een zacht prijsje te bestellen. Omdat we apparaten rechtstreeks van fabrikanten leveren, zijn hun kosten meerdere malen lager dan in winkels van andere leveranciers. Daarnaast kunt u gratis de werkingsregels van het gekochte apparaat leren.
Na afronding van de cursus ontvang je een certificaat. En bij aankoop krijgt u garantie op service. Bovendien kunt u de levering naar elke uithoek van het land regelen. Maar als u wilt, kunt u de goederen zelf ophalen bij het magazijn.
Neem contact op met de winkelmanager om de optie te kiezen die bij je past. Bel hiervoor de nummers die je op de site ziet staan, of laat een terugbelverzoek achter.

Specificaties:

Bedrijfsmodi - reiniging en verjonging

Afmetingen - 7,4x19,7x3 cm

Gewicht - 68 g

Bruto gewicht - 135g

Vermogen - 3 W

Spanning - 5 V / 1 A

Garantie - 6 maanden
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.