Tattoo remover 6546

Productcode:
1689
Leverancierscode:
6546
Beschikbaar:
Op voorraad

4.000,00€

course-cert ce-cert

Voor schoonheidsspecialisten presenteert de website ems-beauty.es de EMS-6546 tattoo-verwijderingsmachine. Draagbaar en functioneel, het stelt u in staat om snel en pijnloos om te gaan met diepgewortelde inkten.
Beschikbare technologieën

EMS-6546 multifunctioneel apparaat is een apparaat dat drie technologieën combineert: laser, HIFU en E-light. Met behulp van deze technologieën is het niet alleen mogelijk om tatoeages te verwijderen, maar ook om de huid te behandelen en te verjongen. Met E-light-technologie kunt u het principe van pyrolyse gebruiken en de dermis intensief behandelen zonder de omliggende weefsels te beschadigen. Gebruikt om verschillende onvolkomenheden te behandelen.
HIFU-technologie leidt thermische energie rechtstreeks in de huid en onderhuidse weefsels, wat de aanmaak van nieuw collageen stimuleert en de huidprothese verbetert. Het gepulseerde licht zorgt ook voor een facelift-effect en helpt het lichaam op een niet-invasieve manier opnieuw vorm te geven.
Pigmenten worden verwijderd met behulp van lasers. Tijdens de behandeling wordt energie geproduceerd die de weefsels binnendringt. De energie wordt geabsorbeerd en het pigment valt uiteen in kleine en zwakke deeltjes, die vervolgens verdwijnen. Zo wordt de tatoeage permanent verwijderd. Maar dit vereist een reeks procedures, waarvan het aantal alleen kan worden bepaald tijdens een consult met de patiënt, op basis van zijn probleem en de individuele kenmerken van het lichaam.
Contra-indicaties voor gebruik

Ondanks de effectiviteit van het apparaat, kan het gevaarlijk zijn als het wordt gebruikt in aanwezigheid van contra-indicaties. Dit zijn:
zwangerschap en lactatieperiode;
inflammatoire dermatologische processen;
schimmel huidlaesies;
schending van de integriteit van de huid in het behandelingsgebied;
oncologische neoplasmata;
infectieziekten in de acute fase;
verergering van chronische ziekten;
de aanwezigheid van een ingebouwde pacemaker;
cardiovasculaire pathologieën;
nier- en leverinsufficiëntie;
koorts, griep, acute luchtweginfecties, hoge temperatuur.
Voordat de behandeling wordt gestart, is het belangrijk om de medische geschiedenis van de patiënt te bestuderen om de ontwikkeling van gezondheidsproblemen te voorkomen.

Plaats een bestelling

Als u een geschikt apparaat voor het verwijderen van tatoeages hebt gevonden, kunt u dit voor een zacht prijsje kopen via het bedrijf European Medical Systems. De kosten van onze apparaten zijn de meest betaalbare in het land, omdat we ze rechtstreeks van fabrikanten leveren. En we leren gratis hoe de gekochte apparaten te gebruiken.
De vorm van de cursus is aan jou. Na voltooiing ontvangt u een certificaat dat uw kwalificaties voor patiënten bevestigt. En bij aankoop ontvangt u een garantie die u verzekert in geval van problemen met de service.
Het is mogelijk om bezorging in alle hoeken van het land te bestellen. Er is ook een ophaalservice voor u beschikbaar. Om een ​​bestelling te plaatsen, laat u een verzoek achter op de website, en onze manager zal tijdens kantooruren contact met u opnemen om alle details te verduidelijken.
Specificaties:

Spanning - 220 V, 50-60 Hz

Koelsysteem - lucht + halfgeleider

Energie IPL - 1-50 J/cm2

Pulsduur - 1-10 ms

Laserfrequentie - 1-6 Hz

Complete set - 3 sproeiers

Garantie - 12 maanden
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.