Tarwekiemolie massage 100%, 200 ML

Productcode:
1181
Leverancierscode:
1334
Beschikbaar:
Нет в наличии

8,00€

course-cert ce-cert
Het minimale afname aantal is 13

In de online winkel van EMS-Beauty wordt natuurlijke massageolie uit tarwekiemen onder uw aandacht gebracht. Een dergelijk product zal de kwaliteit van de uitgevoerde procedures verbeteren en patiënten rust en kalmte brengen.
Voordelen van keuze

Olie is een ongelooflijke substantie die veel esthetische problemen kan aanpakken, van extern tot intern. Als je veel schoonheidsbehandelingen tegen veroudering ondergaat, zal tarwekiemolie helpen om een ​​nog oudere huid te doen herleven. Om er zeker van te zijn dat u een kwaliteitsproduct heeft, nodigen wij u uit om via onze online winkel te winkelen.
Alle producten zijn gecontroleerd en gecertificeerd, zorgvuldig geselecteerd. Naast professioneel gebruik wordt deze olie ook gebruikt voor thuisbehandelingen en kan het ook een leuk cadeau zijn voor een vrouw of vriendin. Tarwekiemolie verlicht ontstekingen, geneest wonden en snijwonden, maakt de huid glad en soepel.
De juiste massageolie gevonden? Je kunt het voor een zacht prijsje kopen op de website ems-beauty.es. Omdat we onze producten rechtstreeks van fabrikanten leveren, zijn de kosten vele malen winstgevender dan waar dan ook in het land. Bovendien kunt u levering naar elke stad in het land bestellen.
Heb je nog vragen? Vraag ze aan onze beheerder via telefoonnummers die u op de site ziet staan. Of laat een verzoek voor een terugbelverzoek achter, en u wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld om u in alle zaken te helpen.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.