SPA CAPSULE WS-5009

Productcode:
1334
Leverancierscode:
WS-5009
Beschikbaar:
Op voorraad

2.347,00€

course-cert ce-cert

De site ems-beauty.es presenteert een multifunctionele SPA-capsule WS-5009. De combinatie van de beste technologieën stelt specialisten in staat om te gaan met verschillende omstandigheden van het lichaam, waardoor verbazingwekkende therapeutische effecten worden bereikt.
Modelvoordelen

De SPA-capsule is een speciale uitrusting die is uitgerust met een combinatie van technologieën die zijn ontworpen om fysieke en emotionele kracht te herstellen. Beschikbare technologieën zijn onder meer hydromassage, stoomsauna, aromatherapie, droge sauna, led-therapie en Vichy-douche.
Stoomsauna zorgt ervoor dat voedingsstoffen beter in de huid kunnen doordringen, waardoor deze wordt gevoed en gehydrateerd. Droge sauna is ontworpen om de spieren op te warmen en de poriën op het lichaam te openen. Aromatherapie bevordert volledige ontspanning en elimineert stress en chronische vermoeidheid. Hydromassage voert een pulserende massage uit, waardoor spierspasmen worden geëlimineerd.
LED-therapie, waarbij gebruik wordt gemaakt van licht van verschillende kleuren, beïnvloedt de biologische processen in het lichaam. En met de Vichy-douche kun je masseren met kleine, dunne straaltjes water, die onder hoge druk door een speciaal mondstuk worden aangevoerd. Met deze combinatie kunt u omgaan met:
ziekten van het bewegingsapparaat;
neurosen;
huidziektes;
stress, slapeloosheid, hoofdpijn en migraine;
pijnsensaties;
spiertrekkingen;
slecht humeur;
cellulitis;
toxines;
verminderde stevigheid en elasticiteit van de huid;
langzame lymfedrainage en metabolisme.
Het verloop van de procedures hangt af van het specifieke probleem van de patiënt en de individuele kenmerken van zijn lichaam.
Contra-indicaties voor gebruik

Het gebruik van de SPA-capsule is ten strengste verboden onder de volgende contra-indicaties:
schade aan de integriteit van de huid;
ontstekings- en etterende processen van de huid;
ontstekingsziekten;
verergering van chronische ziekten;
cardiovasculaire pathologieën;
allergische reacties op de componenten van cosmetica;
zwangerschap en borstvoedingsperiode;
de aanwezigheid van een ingebouwde pacemaker;
oncologische processen in het lichaam;
pathologie van het endocriene systeem.
Zorg ervoor dat uw patiënt de juiste kandidaat is voor de procedure, anders loopt u het risico ernstige bijwerkingen te veroorzaken. Wees daarom voorzichtig tijdens het eerste consult om een ​​negatief resultaat van de behandeling te voorkomen.
Apparatuur bestellen

Bent u geïnteresseerd in de gepresenteerde SPA-capsule? U kunt het via de EMS-Beauty webshop voor een betaalbare prijs bestellen. Omdat we apparatuur rechtstreeks van fabrikanten leveren, zijn de kosten 10% lager dan waar dan ook in het land. Bovendien leren we u gratis de bedieningsregels van het apparaat in een formaat dat voor u geschikt is.
Na afronding van de training wordt een certificaat voor het werken met patiënten verstrekt. En bij aankoop krijgt u garantie op service. Daarnaast kunt u door heel Europa laten bezorgen. Om een ​​bestelling te plaatsen, vult u een aanvraag voor een terugbelverzoek in, en onze manager zal tijdens kantooruren contact met u opnemen om de details te verduidelijken.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.