SPA CAPSULE DREAM (Baltische staten)

Productcode:
1328
Leverancierscode:
556
Beschikbaar:
Op voorraad

16.314,00€

course-cert ce-cert

De European Society of Medical Systems is verheugd de SPA DREAM-capsule te presenteren. De combinatie van technologieën biedt een breed scala aan procedures en draagt ​​zo bij aan de ontwikkeling van uw bedrijf.
Apparatuurkenmerken:

SPA-capsule DREAM (Baltic) is een multifunctionele apparatuur voor cosmetologie en medische centra. Het systeem is uitgerust met een aantal technologieën die het lichaam gelijktijdig kunnen beïnvloeden tijdens een sessie. Deze technologieën omvatten hydromassage, stoom- en droge sauna's, aromatherapie, LED-therapie en Vichy-douches. Deze combinatie stelt de specialist in staat om te gaan met een breed scala aan aandoeningen:
verstoord metabolisme;
huidveroudering;
chronische vermoeidheid;
spierspanning;
stress en slapeloosheid;
neurosen;
ziekten van het bewegingsapparaat;
hoofdpijn en migraine;
cellulitis en lichaamsvet;
toxines en slakken;
langzame lymfedrainage.
Artsen bevelen een reeks procedures aan om een ​​langdurig resultaat te bereiken. Het aantal procedures hangt af van het probleem van de patiënt en zijn individuele kenmerken.
Contra-indicaties voor gebruik

Voordat u doorgaat met de behandeling, moet u ervoor zorgen dat uw patiënt een goede kandidaat is. Dit betekent dat hij geen enkele contra-indicatie heeft:
mechanische schade aan de huid;
inflammatoire en etterende dermatologische processen;
verergering van chronische ziekten;
ziekten van het cardiovasculaire systeem;
periode van zwangerschap en borstvoeding;
ingebouwde pacemaker;
oncologische processen in het lichaam;
pathologie van het endocriene systeem;
nier- en leverfalen;
koortsachtige aandoeningen;
menstruatiecyclus.
Een positief resultaat kan alleen worden gegarandeerd als de persoon in goede gezondheid verkeert. Anders bestaat er een risico op ernstige bijwerkingen.
Controleren

Als het een SPA-capsule is die bij u past, kunt u deze bestellen met bezorging via de EMS-Beauty online winkel. We hebben voor u een breed scala aan gecertificeerde apparatuur verzameld, waarvan de kosten veel winstgevender zijn dan in andere winkels in het land, omdat we deze rechtstreeks van de fabrikanten leveren. En we leren je hoe je het gratis kunt gebruiken.
Je kiest de trainingsvorm, waarna een certificaat wordt uitgereikt. En bij aankoop krijg je servicegarantie. Het is onder andere mogelijk om bezorging te bestellen in alle steden van het land. Neem contact op met de winkelmanager om ontbrekende details op te helderen. Laat hiervoor een terugbelverzoek achter en verwacht deze in de nabije toekomst.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.