Solarium Alien KONDA 6

Productcode:
1852
Leverancierscode:
3706
Beschikbaar:
Op voorraad

16.900,00€

course-cert ce-cert

Het Alien KONDA 6-solarium wordt in de EMS-Beauty online winkel onder de aandacht van schoonheidsspecialisten gepresenteerd, waarmee het krijgen van de perfecte kleur niet moeilijk is.

Modelkenmerken:


Het gepresenteerde model is een solarium van de toekomst, uitgerust met zes lampen gemonteerd op dichroïsche gelijkenissen die onder verschillende hoeken zijn georiënteerd. Het is speciaal ontworpen met geavanceerde 3D-ontwerpsoftware die veel energie kan besparen. Bovendien garanderen Uvisol-filters de machine een maximale bruiningsopbrengst in totale veiligheid en in overeenstemming met de huidige regelgeving.

Zo'n solarium kan een timer hebben vanaf 8 minuten en maakt het dankzij het instelbare vermogen mogelijk om zelfs lichte fototypes te zonnebaden zonder agressief op de huid te zijn. Ten slotte beschikt Alien 6, net als alle hogedrukproducten, over het exclusieve Tan-Test-systeem, dat de belichtingsduur en het vermogen aanpast op basis van het fototype en de klantgeschiedenis.

Als u besluit een zonnebank te kopen, doe dit dan voor een zacht prijsje via het bedrijf European Medical Systems. We werken al vele jaren rechtstreeks samen met fabrikanten, dus de kosten van onze producten zijn 10% lager dan in andere winkels in Europa. Daarnaast geven we gratis training over het gebruik van het geselecteerde apparaat.

Bij aankoop ontvangt u een servicegarantie. En u kunt vanuit elke hoek van het land laten bezorgen. Om een ​​bestelling te plaatsen, laat u een terugbelverzoek achter en onze manager zal tijdens kantooruren contact met u opnemen om de details te verduidelijken. U kunt ons ook bellen op de telefoonnummers die op de site staan ​​vermeld, en wij helpen u bij alle zaken.

Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.