Shockwave therapie apparatuur AS-7504

Productcode:
1862
Leverancierscode:
4008
Beschikbaar:
Op voorraad

3.200,00€

course-cert ce-cert

Het AS-7504-apparaat voor schoktherapie werd gepresenteerd op de website ems-beauty.es. Een dergelijk apparaat wordt gebruikt in de geneeskunde en cosmetologie om verschillende problemen met de huid, gewrichten en spieren op te lossen.
Modelkenmerken:

Het AS-7504-schoktherapieapparaat werkt volgens het principe van een schokgolf. Tijdens de procedure wordt een hogedrukgolf gebruikt, die wordt gegenereerd met behulp van versnelde perslucht. Die op zijn beurt wordt uitgevoerd door een elektronisch geregelde compressor. Na generatie gaat de golf naar de sonde en beïnvloedt het probleemgebied. Wanneer uitbarstingen van pijn beginnen af ​​te wisselen met golven van samengeperste lucht, leidt dit tot de vernietiging van calciumafzettingen en verbeterde vascularisatie.
Als gevolg hiervan wordt pijn verminderd. Bovendien helpt warmte hierbij, wat helpt om de bloedcirculatie te activeren. Dankzij het AS-7504-apparaat kunnen specialisten de volgende omstandigheden aan:
acute en chronische rug- en nekpijn;
ontsteking van het onderbeen door verhoogde stress;
pijnlijke periostitis van het heupgewricht;
achillodynie;
pijnlijke ontsteking van de hielen;
ontsteking van de golferselleboog
cellulitis;
lokale vetophopingen.
Het AS-7504 Shock Therapy-apparaat heeft een hoge mate van effectiviteit en verlicht tegelijkertijd pijn in verschillende mate en lokalisatie. Afhankelijk van de individuele toestand van de patiënt stelt de specialist de gewenste verwerkingsmodus in op het bedieningspaneel van het apparaat.
Contra-indicaties voor gebruik

Voordat u het systeem gebruikt, moet u ervoor zorgen dat uw patiënt geen enkele contra-indicatie heeft:
pathologie van het endocriene systeem;
nier- en leverinsufficiëntie;
de aanwezigheid van een ingebouwde pacemaker;
hart-en vaatziekten;
inflammatoire dermatologische processen;
zwangerschap en borstvoeding;
huidbeschadiging op de behandelplaats;
verergering van chronische ziekten;
infectieziekten in de acute fase.
Dit garandeert een positief behandelresultaat zonder bijwerkingen.

Plaats een bestelling

We hebben besloten om in ons centrum een ​​apparaat voor schoktherapie te installeren, je kunt het voor een zacht prijsje kopen in de EMS-Beauty-winkel. Omdat we apparatuur rechtstreeks van fabrikanten leveren, zijn de kosten een orde van grootte winstgevender dan in andere winkels. Als bonus bieden we gratis training over het gebruik van het gekochte systeem.
Je kiest zelf de vorm en het tijdstip van de opleiding en na afloop ontvang je een certificaat voor het werken met patiënten. U krijgt ook een servicegarantie, die u verzekert in het geval van een garantiefout. En u kunt de bezorging in elke hoek van het land bestellen.
Om een ​​aankoop te doen, laat een verzoek achter op de site, en onze manager zal spoedig contact met u opnemen.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.