Schilmachine 3222

Productcode:
1682
Leverancierscode:
3222
Beschikbaar:
Op voorraad

650,00€

course-cert ce-cert

Droomt u van een apparaat dat is uitgerust met alle noodzakelijke technologieën voor gezichtsreiniging en verjonging? Dan is de schilmachine 3222 precies wat je nodig hebt. Een multifunctioneel en klein apparaat wordt een onmisbare assistent in de strijd tegen huidimperfecties.
Modelkenmerken:

De peelingmachine 3222 is een professioneel apparaat voor gezichtsreiniging. Dankzij ultrasone technologie is het mogelijk om een ​​diepe reiniging uit te voeren, dode huidcellen te verwijderen zonder enige schade of bijwerkingen. Met dit apparaat wordt de behandeling effectiever, wordt de huid zacht gereinigd, dringen de werkzame stoffen veel beter in de huid en stimuleren ze de aanmaak van collageen.
De reinigingsprocedure met dit apparaat is absoluut pijnloos en niet-invasief, het is geschikt voor alle huidtypes. Na de ingreep wordt de huid gladder en elastischer. Een van de belangrijkste functies die dit apparaat biedt, zijn:
Vermindering van melanine en het bleken van de huid.
Het uiterlijk van vergrote poriën verminderen.
Acnebehandeling en gladmaken na acne.
Vermindering van de ernst van pigmentatie van verschillende oorsprong.
Activering van de bloedcirculatie en cellulaire microcirculatie.
Verhoging van de doorlaatbaarheid van celmembranen.
Herstel van stevigheid en elasticiteit van de huid.
Behandelingen kunnen volledig veilig en zonder pijn op elk deel van het gezicht worden uitgevoerd. Maar een stabiel, uitgesproken resultaat wordt pas bereikt na een volledige procedure. Hun aantal kan alleen worden bepaald in overleg met de patiënt.
Verbod op gebruik

Het gebruik van het apparaat is verboden onder de volgende contra-indicaties:
zwangerschap en borstvoeding;
inflammatoire dermatologische processen;
schimmel huidlaesies;
mechanische schade aan de huid in het blootstellingsgebied;
oncologische neoplasmata;
infectieziekten;
verergering van chronische ziekten;
koorts en griep.
Wees waakzaam tijdens het consult, zodat de patiënt alleen een positief effect krijgt zonder complicaties.

Bestel een apparaat

Als deze apparatuur aan uw eisen voldoet, kunt u deze voor de beste prijs kopen via de EMS-Beauty online winkel. We leveren apparaten rechtstreeks van fabrikanten, dus hun kosten zijn meerdere malen lager dan die van andere leveranciers. En bij aankoop krijg je niet alleen garantie op service, maar ook de mogelijkheid om gratis met het apparaat te leren werken.
De training kan worden voltooid in een voor u geschikt formaat en na voltooiing ontvangt u een certificaat. Daarnaast is het mogelijk om vanuit elke hoek van het land bezorging te regelen. Maar als u wilt, kunt u de goederen zelf ophalen bij het magazijn. Om de optie te kiezen die voor u geschikt is, neemt u contact op met de winkelmanager op de telefoonnummers die u op de site ziet. Of laat een verzoek achter en verwacht binnenkort een telefoontje.
Specificaties:

Spanning - 220 V

Frequentie - 50-60 Hz

Ultrasone frequentie - 32-4 kHz

Complete set - 3 sproeiers

Garantie - 12 maanden
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.