Radiogolfhefapparatuur BC-RF7

Productcode:
1471
Leverancierscode:
2773
Beschikbaar:
Op voorraad

1.050,00€

course-cert ce-cert

De site ems-beauty.es presenteert een functioneel RF-hefapparaat BC-RF7. Met zo'n apparaat vergeet je het bestaan ​​van andere cosmetische systemen.
Functionele functies

RF-lifting is een moderne methode voor huidverjonging zonder chirurgie en invasieve interventie. De technologie beïnvloedt de huid met monopolaire en bipolaire radiofrequentie, waardoor het bindweefsel in de dermis wordt verwarmd. Hierdoor worden de oude collageenvezels samengedrukt, wat zorgt voor een instant liftend effect. Maar radiofrequentie zorgt ook voor stimulatie van nieuw collageen, waardoor het effect na de procedure alleen maar groter wordt, wat bijdraagt ​​aan huidverjonging.
Het gebruik van radiofrequenties is momenteel de meest moderne en pijnloze methode om cellulitis te behandelen. De therapie is ook met succes gebruikt bij de behandeling van spataderen. Afhankelijk van de ernst van het probleem kan de behandeling een half uur tot een uur duren. Voor een stabiel en uitgesproken resultaat zijn 3 tot 6 sessies nodig, afhankelijk van het probleemgebied.
Over het algemeen wordt het BC-RF7-systeem gebruikt om de volgende therapeutische effecten te bereiken:
losse huidverstrakking;
herstel van weefselelasticiteit en spiertonus;
behandeling van ptosis van zacht weefsel;
rimpels en plooien gladstrijken;
eliminatie van de tweede kin;
vermindering van de ernst van cellulitis of de volledige vereffening ervan;
correctie van littekens, littekens, striae;
activering van collageensynthese;
versnelling van het lipolyseproces.
Het verloop van de procedures hangt af van het specifieke probleem, de leeftijd van de patiënt en de kenmerken van zijn lichaam.
Contra-indicaties voor behandeling

Als er contra-indicaties zijn, mag het apparaat niet worden gebruikt. Deze staten omvatten:
hart-en vaatziekten;
oncologische processen;
nier- en leverinsufficiëntie;
inflammatoire dermatologische processen;
infectieziekten;
verergering van chronische ziekten;
ingebouwde pacemaker of siliconenimplantaten;
zwangerschap en borstvoedingsperiode.
Voordat u met de behandeling begint, is het belangrijk om meer te weten te komen over de huidige en vroegere medische toestand van de patiënt. Als ten minste één van de voorwaarden wordt vastgesteld, is het noodzakelijk om de klant de dienst te weigeren om zijn gezondheid niet te schaden.
Een apparaat kopen

Interesse in deze aanbieding? Schiet dan op om een ​​RF-hijsapparaat voor de beste prijs te kopen via de EMS-Beauty online winkel. Omdat we rechtstreeks samenwerken met fabrikanten van apparatuur, zijn de kosten in onze winkel 10% lager dan bij andere leveranciers. Daarnaast zijn alle apparaten gecertificeerd.
U heeft de mogelijkheid om gratis de werkingsregels van het gekochte systeem te leren. Na het einde van de cursus wordt een certificaat uitgegeven en bij aankoop - een coupon voor garantieservice. Bij een storing bent u verzekerd voor de reparatie.
Bestellingen worden door het hele land geaccepteerd. Neem contact op met de winkelmanager om een ​​aankoop te doen. Hij zal uw bestelling opnemen en al uw vragen beantwoorden.
Specificaties:

Complete set - één manipel

RF-vermogen - 40 MHz

Gewicht - 8 kg

Frequentie - 50-60 Hz

Spanning - 110-220 V

1 jaar garantie
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.