Professioneel afslankapparaat

Productcode:
1680
Leverancierscode:
CH-F588
Beschikbaar:
Op voorraad

6.000,00€

course-cert ce-cert

Op zoek naar een effectief figuurvormend apparaat? Let dan op het EMS-3455 cryolipolyse-apparaat dat wordt gepresenteerd door het bedrijf European Medical Systems. Dankzij de mogelijkheden en het handige controlesysteem kunt u effectief omgaan met de tekortkomingen van het lichaam en alleen de beste resultaten opleveren.
Apparaatmogelijkheden

De EMS-3455 is een cryolipolyse behandelingsapparatuur die vetcellen en vloeistoffen met lage temperaturen kan koelen. Dit apparaat is bedoeld voor professioneel gebruik. Dankzij cryotherapie kan obesitas in probleemgebieden worden geëlimineerd met behulp van koude temperaturen. Tijdens de behandeling kristalliseren de cellen en worden vernietigd.
De procedure is absoluut pijnloos en niet-invasief, bovendien is het zeer effectief. Voor een goed resultaat is een cyclus van meerdere sessies voldoende. De behandeling wordt uitgevoerd met speciale sproeiers. Elk is voorzien van een koude- en vacuümregelaar.
De uitrusting van dit apparaat is als volgt:
Super groot mondstuk met afmetingen - 330 77 85 mm.
Groot mondstuk - 200 80 70 mm.
Medium mondstuk - 160 70 65 mm.
Klein mondstuk - 120 65 65 mm.
Dankzij de verschillende maten van de tips is het mogelijk om de binnen- en buitenkant van de dijen, billen, armen en buik te behandelen. In één sessie kunt u tot 26% vet in het gewenste gebied vernietigen. Maar om een ​​​​uitgesproken effect te bereiken, is een reeks procedures vereist. Hun aantal is afhankelijk van veel factoren en kan alleen tijdens het consult worden bepaald.
Contra-indicaties voor gebruik

Elke procedure heeft zijn contra-indicaties. Het gebruik van het cryolipolyse-apparaat heeft dus zijn beperkingen. Zij zijn:
oncologische processen;
zwangerschap en lactatieperiode;
dermatologische ontstekingsprocessen;
verergering van infectieziekten;
chronische ziekten in de acute fase;
nier- en leverziekten;
ziekten van het cardiovasculaire systeem;
de aanwezigheid van een ingebouwde pacemaker;
ziekten van de bekkenorganen;
menstruatiecyclus;
koortsachtige aandoeningen;
epilepsie en psychische stoornissen.
Overleg tijdens het eerste consult uitgebreid met de patiënt om alles te weten te komen over zijn gezondheid. Dit garandeert een positief resultaat van de behandeling zonder complicaties.
Plaats een bestelling

Interesse in ons aanbod? Bestel het apparaat dat je leuk vindt voor de beste prijs in Europa via de EMS-Beauty webshop. We hebben alleen gecertificeerde systemen gepresenteerd die we rechtstreeks van fabrikanten leveren, dus hun kosten zijn een orde van grootte lager dan in andere winkels.
Als bonus krijg je de mogelijkheid om gratis te leren werken met het geselecteerde systeem. Na het voltooien van de cursus wordt een certificaat uitgereikt dat uw kwalificaties bevestigt in het bijzijn van patiënten. En bij aankoop ontvangt u een garantiekaart.
De bezorging gebeurt door het hele land via verschillende koeriersdiensten. Maar als u wilt, kunt u de goederen zelf ophalen bij het magazijn. Neem contact op met de winkelmanager om de optie te kiezen die bij je past. Bel hiervoor de nummers die je op de site ziet staan, of laat een terugbelverzoek achter.
Specificaties:

Spanning - 220 V, 50-60 Hz

Vermogen - 800 W

Koeltemperatuur - van -10 tot 5 graden Celsius

Vacuümvermogen - 0-100 kPa

Display - TFT-aanraakscherm

1 jaar garantie
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.