Omega 3D vergrootglas lamp (LED)

Productcode:
1567
Leverancierscode:
UMS-L20-8
Beschikbaar:
Op voorraad

73,00€

course-cert ce-cert
Het minimale afname aantal is 2

Op de site ems-beauty.es wordt de OMEGA 3D (LED) loeplamp onder de aandacht gebracht van dermatologen en schoonheidsspecialisten. U kunt in uw werk niet zonder dergelijke apparatuur en dit model biedt de beste werkomstandigheden.
Modelkenmerken:

Dankzij de loeplamp kan de specialist tijdens het eerste onderzoek de toestand van het huidgebied vóór de procedure beoordelen en de nodige manipulaties bepalen en uitvoeren. Met OMEGA 3D kunt u al deze stappen voltooien. Dit model heeft een krachtig, 48-LED wit LED-licht en 3D power optisch vergrootglas, met afmetingen van 18x15,2 cm, waardoor de lensmaatspecialist comfortabel kan werken op een voldoende groot huidoppervlak zonder verdere langzame lampbewegingen.
De patrijspoort bevat een balk van 4 LED's op 12p. elk. De lamp wordt beschermd door een transparant scherm. Gesloten ringvormig scharnierend blad dat beschermt tegen stof en vuil tijdens niet-werkuren. Vergrootglaslamp gemonteerd in een rechthoekige kunststof behuizing met afgeronde hoeken. Door het ontwerp kun je de hoogte, kanteling en rotatie van de werkkop grotendeels aanpassen, wat zorgt voor extra comfort tijdens het werk. De lamp is ook uitgerust met een metalen clip voor bevestiging aan een make-uptafel of trolley.
De klem stelt de hoogte van het apparaat in op een niveau van 80-90 cm boven de tafel. De loeplamp kan op een statief of trolley worden gemonteerd, deze kan apart worden aangeschaft. De kenmerken van de lamp (lichtuitstraling en groot vergrootglasoppervlak) maken het mogelijk om het gebruik van het OMEGA 3D (LED)-model in cosmetologie en dermatologie aan te bevelen.
Apparatuur kopen

Besloten om een ​​loeplamp te kopen? Bestel hem dan via de EMS-Beauty webshop voor de beste prijs. We leveren gecertificeerde apparatuur rechtstreeks van fabrikanten, dus de kosten zijn veel winstgevender dan in andere winkels. En we leren je hoe je het gratis kunt gebruiken.
Bij aankoop van een apparaat wordt een garantiekaart meegeleverd. Hiermee bent u verzekerd in geval van garantieproblemen. Bovendien kunt u uw bestelling overal in het land ophalen.
Voor vragen kunt u contact opnemen met de winkelmanager. Laat hiervoor een terugbelverzoek achter of bel ons zelf op de nummers die u op de site ziet staan.
Specificaties:

Afmeting werkkop - 25x27x55 cm

Lensmateriaal - 3D optisch glas (3 dioptrieën)

Lensgrootte - 18x152 cm

LED patrijspoort - 48 st.

Installatie toegestaan ​​op het werkvlak - 10-50 mm

Spanning - 220-240 V, 50 Hz

Stroomverbruik - 10 W

Lengte netsnoer - 1,5 m

Garantie - 6 maanden
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.