Nieuwe lagedrukdouche GOUD

Productcode:
1848
Leverancierscode:
3702
Beschikbaar:
Op voorraad

9.900,00€

course-cert ce-cert

Voor schoonheidsspecialisten biedt ems-beauty.es een modern lagedruksolarium. Hiermee wordt een kleurtje effectiever voor de patiënt en gemakkelijker voor de specialist.

Modelvoordelen


Als u op zoek bent naar een lagedruk zonnebank die prachtige kleuren creëert en een hoge vitaliteit heeft voor uw schoonheidscentrum, dan is de nieuwe gouden lagedruk zonnebank iets voor u. Deze kleurrijke unit combineert de hoge prestaties van het Smart Solarium met een zeer frisse en jeugdige uitstraling die uw centrum een ​​nieuwe dimensie van bruinen onder lage druk zal geven. Zoals alle slimme machines heeft het nieuwe GOLD-model hoge prestaties, maar is ook onderworpen aan de huidige wetgeving.

Het systeem heeft hoge aanpassingsmogelijkheden. U kunt een zonnebank kiezen in elke gewenste kleur, afbeelding of logo. Of kies een instelling uit die onderaan de pagina. Op het dak is krachtige ventilatie geplaatst, die tevens de heteluchtcapaciteit onttrekt om het Breeze aromatherapiesysteem in te brengen.


Bestelling levering


Besloten om een ​​zonnebank te kopen? Doe het via European Medical Systems voor de beste prijs. Omdat we al meer dan 10 jaar cosmetologie-apparatuur rechtstreeks van fabrikanten leveren, zijn de kosten meerdere malen lager dan waar dan ook in het land. Bovendien trainen we u gratis in het gebruik van het gekochte apparaat en verstrekken we een certificaat nadat de training is voltooid.

Bij aankoop ontvangt u ook een garantiekaart. Bij pech ben je verzekerd. Bovendien wordt er door heel Europa geleverd. Om een ​​bestelling te plaatsen, laat u een terugbelverzoek achter en onze manager neemt tijdens kantooruren contact met u op.

Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.