MOSTERD MASSAGE OLIE, 500 ml

Productcode:
1163
Leverancierscode:
2723
Beschikbaar:
Нет в наличии

13,00€

course-cert ce-cert
Het minimale afname aantal is 8

Ems-beauty.es biedt 500 ml mosterdmassageolie om de kwaliteit van de behandeling te verbeteren en het comfort van de patiënt te garanderen.
Voordelen van het gebruik:

Bij het uitvoeren van een massage zijn alle componenten belangrijk: de professionaliteit van de massagetherapeut, het comfort van de ligstoel, de beschikbare accessoires om de gewenste resultaten te bereiken. Een van de belangrijkste accessoires voor een kwaliteitsmassage is massageolie. De olie moet het niet alleen gemakkelijker maken om over het lichaam te glijden, maar moet ook heilzame ingrediënten voor de huid bevatten.
500ml mosterd massageolie is er een van. Deze olie bevat een aantal vitamines: vitamine A, F, B3, B4, e, P, F. Vitaminen verminderen ontstekingen van haarvaten in huidweefsels, helpen het cholesterolgehalte te verlagen Sinirin glycoside heeft een verwarmend effect tijdens massage, vermindert symptomen van post -traumatische stress en verbetert de bloedsomloop.
Daarnaast heeft het een sterke antibacteriële en ontstekingsremmende werking. Massage met deze olie geeft zeker prachtige en significante therapeutische effecten.
Nadat u hebt besloten om alle benodigde massageaccessoires te kopen, doet u dit voor de beste prijs in de EMS-Beauty online winkel. We hebben een breed scala aan massageapparatuur, waarvan de kosten veel voordeliger zijn in vergelijking met andere winkels, omdat we deze rechtstreeks van fabrikanten leveren. En we leveren in alle hoeken van Europa.
Om een ​​aankoop te doen, laat u een terugbelverzoek achter en onze manager neemt tijdens kantooruren contact met u op. Of bel ons zelf op de nummers die op de site staan ​​vermeld, dan beantwoorden wij uw vragen.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.