Medische bril

Productcode:
1841
Leverancierscode:
1234
Beschikbaar:
Op voorraad

20,00€

course-cert ce-cert
Het minimale afname aantal is 5

Een uitbraak van een nieuw virus loopt over de planeet en kan het menselijk lichaam binnendringen via de slijmvliezen van de ogen. Daarom hebben de infectieziektearts en veldteams gewoon een bril nodig. In grote hoeveelheden en tegen een betaalbare prijs kunt u medische veiligheidsbrillen kopen via de EMS-Beauty online winkel.
De behoefte aan een accessoire

Zelfs nadat het gevaar van de epidemie is geweken, zal een dergelijke bril op veel terreinen van het leven onmisbaar zijn. GebruikBeveiligingspunten die op de site worden gepresenteerd, kunnen niet alleen door artsen worden gebruikt, maar ook door fabrikanten, biologen, chemici en lassers. Hoge mate van bescherming tegen thermische effecten stelt hen in staat om met hoge temperaturen te werken; en de aanwezigheid van een elastische band, stevig bevestigd op het hoofd, laat de penetratie van bacteriën van buitenaf niet toe.
Het glas dat in dergelijke brillen wordt gebruikt, is aangepast om de ogen, ondanks de huidige situaties, zoveel mogelijk te beschermen. De bescherming van het gezichtsvermogen en de gezondheid in het algemeen is volledig gegarandeerd. Oogbescherming is ongelooflijk belangrijk, vooral als het gaat om artsen die het virus in de frontlinie bestrijden.
Daarom biedt het bedrijf aan om een ​​beschermende medische bril aan te schaffen tegen een betaalbare prijs. Voor bulkbestellingen kunt u een grote korting krijgen, omdat we al vele jaren producten rechtstreeks van fabrikanten leveren en we de kosten ervan niet overschatten. In plaats daarvan bieden we een servicegarantie.
Levering vindt plaats in heel Europa. Om een ​​bestelling te plaatsen, laat u een terugbelverzoek achter, en onze manager zal tijdens kantooruren contact met u opnemen om u bij alle zaken te helpen.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.