Massagestoel MS-05

Productcode:
1237
Leverancierscode:
MS-05
Beschikbaar:
Нет в наличии

120,00€

course-cert ce-cert

De European Medical Systems Company is verheugd om de MS-05 massagestoel voor professionele therapeutische massage te presenteren. Hiermee kunt u de patiënt in een voor u comfortabele houding plaatsen om probleemgebieden van het lichaam te bereiken.
Apparatuurmogelijkheden

Massagestoel MS-05 is ontworpen voor cervicale massage. Massage wordt uitgevoerd in een zittende positie. Het aluminium frame vermindert het gewicht van de hele constructie aanzienlijk - het is slechts 8 kg, maar tegelijkertijd is de toegestane belasting 135 kg. De stoel heeft comfortabele verstelbare armleuningen en een gezichtsopening die, wanneer niet in gebruik, is bedekt met een verwijderbaar kussen dat bij de set wordt geleverd.
De stoel is ook opvouwbaar, waardoor je hem ook voor huiswerk kunt gebruiken. En de ergonomische vorm is zeer comfortabel, plus individuele details worden aangepast aan de behoeften van elke klant. De stoel wordt geleverd met een handige draagtas. De hoes is gemaakt van PVC, het oppervlak is waterdicht en gemakkelijk schoon te maken. Een schuimstof bekleding met een dikte van 5 cm voorkomt vervorming.
Als u een geschikte massagestoel hebt gevonden, kunt u deze via de website ems-beauty.es kopen tegen de prijs van fabrikanten, aangezien wij al vele jaren apparatuur rechtstreeks van hen leveren, zodat wij niet te veel rekenen. In plaats daarvan leren we u gratis hoe u dit model kunt gebruiken. En we geven een servicegarantie.
Bestellingen worden geaccepteerd in heel Europa. U kunt de bestelling laten bezorgen of de goederen zelf ophalen in het magazijn. Neem voor hulp contact op met de winkelmanager om de juiste optie te bepalen. U kunt contact met hem opnemen via de telefoonnummers die u op de site ziet staan. Of laat een terugbelverzoek achter, dan wordt u zo spoedig mogelijk teruggebeld.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.