Massage kussen MB-17

Productcode:
1149
Leverancierscode:
MB-17
Beschikbaar:
Op voorraad

15,00€

course-cert ce-cert
Het minimale afname aantal is 7

EuroMedSystems presenteert met genoegen massageroller MB-17 voor massagespecialisten. Dergelijke functionele apparatuur zal de kwaliteit van uw diensten verbeteren, omdat het uw mogelijkheden zal uitbreiden.
Voordelen van kiezen

De massageroller is een onmisbaar accessoire voor het massageproces, omdat het de massage effectiever en comfortabeler maakt. Er zijn veel accessoires, maar zonder deze is het onmogelijk om de gewenste resultaten te bereiken. De roller wordt gebruikt om de patiënt in een comfortabele en juiste houding te brengen voor het soort massage dat wordt uitgevoerd en om de nodige ondersteuning te creëren op plaatsen waar de natuurlijke welving van het lichaam ontbreekt.
De rol is universeel, gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een lange levensduur. Dit model is speciaal ontworpen voor vrouwen omdat het een comfortabele borstopening heeft. De rolhoes is gemaakt van hoogwaardig, onderhoudsvriendelijk PVC-materiaal. Schuimstof bekleding voorkomt vervorming en behoudt zijn vorm.
Bestelling levering

De juiste massageroller gevonden? Via de EMS-Beauty webshop bestel je hem voor de scherpste prijs in Europa. We hebben een brede selectie van hoogwaardige en gecertificeerde massageapparatuur, waarvan de kosten 10% lager zijn dan in andere winkels. Wij leveren het immers al jaren rechtstreeks van fabrikanten.
Daarnaast geven we gratis training over het gebruik van de roller en geven we een servicegarantie. Bovendien kunt u levering naar elke uithoek van Europa bestellen. Om een ​​geschikte koeriersdienst te kiezen, laat u een verzoek achter op de website, en onze manager zal tijdens kantooruren contact met u opnemen om alle details te verduidelijken.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.