Kappersstoel 030

Productcode:
1112
Leverancierscode:
КР030
Beschikbaar:
Op voorraad

264,00€

course-cert ce-cert

Als u een comfortabele en goedkope kappersstoel nodig heeft, wordt op de website ems-beauty.es het KP030-model onder uw aandacht gebracht. Kenmerken van het product zullen zowel de klant als de meester gemak bieden.
Modelvoordelen:

Kappersstoel KR030 is een eenvoudig en comfortabel model voor schoonheidssalons. Een dergelijk product biedt stabiliteit op elk oppervlak, omdat het is uitgerust met een brede, duurzame basis. En om zowel comfort voor de kapitein als de klant te garanderen, is een hydraulisch hoogteverstellingsmechanisme ontworpen. Hiermee is het niet nodig dat de cliënt opstaat uit de stoel en de specialist zich inspant bij het veranderen van positie. Voeg hier een speciale blocker aan toe die het draaien van de stoel tijdens de sessie verhindert.
Een belangrijk pluspunt is de zachte zitting, de aanwezigheid van armleuningen en een brede, stevige rugleuning, waardoor klanten van elk postuur comfortabel zullen zitten. Dit wordt mogelijk gemaakt door het schuimrubber in de koffer, dat snel terugkeert naar zijn oorspronkelijke vorm. En de kunstleren vernauwing voelt niet alleen aangenaam aan voor het lichaam, maar is ook zeer duurzaam. Het is gemakkelijk bestand tegen wrijving en het binnendringen van verf, en het is gemakkelijk schoon te maken, zelfs met water. Naast functionaliteit valt de stoel op door zijn eenvoudige, beknopte ontwerp. Hierdoor zal het in elk interieur goed staan.
Kappersstoel kopen

Interesse in deze optie? Haast je dan om hem voor de beste prijs in Europa te bestellen via de EMS-Beauty store. De kosten van onze producten zijn 10% lager dan die van andere leveranciers in het land, omdat we rechtstreeks met fabrikanten werken. U krijgt ook een garantie bij de aankoop, die u zal voorzien van after-sales service in geval van problemen.
U kunt overal in het land aankopen doen. Neem contact op met de winkelmanager om de ontbrekende details te verduidelijken en een bestelling te plaatsen. Laat hiervoor een verzoek achter en verwacht een telefoontje tijdens kantooruren.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.