Kappersstoel 027

Productcode:
1111
Leverancierscode:
КР027
Beschikbaar:
Op voorraad

271,00€

course-cert ce-cert

Bij ems-beauty.es wordt een stijlvolle en functionele kappersstoel KR027 onder de aandacht gebracht van kappers. Kenmerken van het model zullen zelfs ervaren professionals aangenaam verrassen.
Functionele functies

Model KP027 is een stationaire kappersstoel met een brede en stevige basis die stabiel op elke ondergrond zal staan. De stoel is voorzien van een hydraulisch mechanisme voor hoogteverstelling. Dit mechanisme stelt de meester in staat om zonder extra inspanning de positie van de stoel te veranderen en de cliënt kan op dit moment blijven zitten. Vanuit willekeurige rotatie fixeert de stoel de blocker op de hydrauliek.
Het comfort van de cliënt wordt verzekerd door een brede zitting en een doorlopende brede rugleuning. Hierdoor zal een persoon van elke huidskleur comfortabel in de stoel kunnen zitten. Een extra bonus zijn zachte armleuningen die dubbel comfort bieden, zelfs bij het verven van haar, wanneer een persoon enkele uren stil moet zitten. En het zachte schuimrubber in de hoes keert snel terug naar zijn oorspronkelijke vorm, zelfs bij langdurig gebruik.
Voeg daar een duurzame en slijtvaste kunstleren bekleding aan toe. Het is niet alleen bestand tegen langdurige mechanische wrijving, maar is ook gemakkelijk te reinigen van chemicaliën. Bovendien past het minimalistische ontwerp van de stoel goed bij elk kamerontwerp. Samen maken al deze factoren het model KR027 een universele oplossing voor schoonheidssalons.
Om een ​​aankoop te doen

Jouw perfecte kappersstoel gevonden? Bestel hem dan voor de beste prijs via de EMS-Beauty webshop. De betaalbare prijs van onze producten is te danken aan directe leveringen van fabrikanten in de afgelopen jaren. Bovendien krijg je bij de aankoop een servicegarantie.
De levering wordt door het hele land uitgevoerd via een koeriersdienst die voor u geschikt is. U kunt ook gebruik maken van de zelfbezorgservice. Neem contact op met de winkelmanager om de juiste optie te kiezen. Hij zal niet alleen de bestelling opnemen, maar ook uw vragen beantwoorden.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.