Jade bed Alioth

Productcode:
1185
Leverancierscode:
ALIOTH
Beschikbaar:
Нет в наличии

1.552,00€

course-cert ce-cert

De EMS-Beauty online winkel presenteert het Alioth functionele massagebed met jade rollers. Dankzij de mogelijkheden van het apparaat kunt u verschillende soorten massages uitvoeren zonder specialisten erbij te betrekken.
Modelkenmerken:

Alioth jade stenen bed met houten onderstel is geschikt voor diverse soorten massage. Het bed is vooral geschikt voor de behandeling van spinale problemen, de belangrijkste aandoeningen en hun symptomen (rugpijn, hoofdpijn, enz.) worden geëlimineerd. De wielen bewegen heen en weer en simuleren zo de beweging van de handen van de massagetherapeut. Het bed is vooral geschikt voor ouderen en mensen die een zittend leven leiden.
Bij verwarming komt de warmte van het bed in de onderhuidse weefsels, en dit proces verbetert de bloedcirculatie, bevordert de regeneratie van de huid en versterkt het immuunsysteem. Resultaten kunnen worden verkregen na drie procedures. De bedbodem is gemaakt van natuurlijk hout, het bed zelf is zeer solide, comfortabel en veilig. 4 triple back rolls en 4 triple leg rolls.
Dit model staat garant voor een complete massage en is geschikt voor mensen met spinale aandoeningen. De jade stenen wielen zorgen voor een intense massage en hebben bovendien een preventieve werking dankzij thermische therapie.
Het type massage, intensiteit en temperatuur kunnen worden aangepast aan de behoeften van de individuele klant dankzij het bedieningspaneel in de armleuning. Daarnaast kun je de temperatuur van de wielen aanpassen.
Gebruiksvoorwaarden

Om ervoor te zorgen dat de apparatuur u vele jaren van dienst is en de beste resultaten biedt, moet deze correct worden gebruikt:
Sluit de voeding aan.
Het rode lampje gaat branden.
Door op de vaste tijdknop te drukken, kunt u de tijd instellen van 20 tot 90 minuten (u kunt de instellingen alleen niet wijzigen in de automatische functie).
Met de knoppen kun je de temperatuur wijzigen.
Door op de automatische knop te drukken, werkt het bed 8 minuten met het ingestelde programma.
Door op de selectieknop te drukken, kunt u een van de opties kiezen om het wiel te verplaatsen;
U kunt wielbewegingen vinden van de bovenrug naar de onderrug en de hele rug. Met de eerste optie kun je de beweging concentreren op de bovenrug, de tweede op het onderste deel, de derde op de hele rug.
Door op de vibratieknop te drukken, activeer je een extra massageapparaat, dat onderdeel is van het bed zelf.
Een goede bediening zorgt voor een comfortabele procedure voor de patiënt en de arts.

Uitchecken

Heeft u interesse in dit massagebed? U kunt het kopen via de EMS-Beauty online winkel tegen de prijs van fabrikanten, omdat wij apparatuur rechtstreeks van hen leveren. Daarnaast leren wij u gratis hoe u de apparatuur bedient.
Bij aankoop ontvangt u een servicegarantie. En u kunt bestellen in alle hoeken van Europa. Neem voor het plaatsen van een bestelling contact op met de winkelmanager via de telefoonnummers die op de site staan ​​vermeld. Of laat een verzoek achter en u wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.