Gezichtshuid Analyzer

Productcode:
3906
Leverancierscode:
3906
Beschikbaar:
Op voorraad

1.800,00€

course-cert ce-cert

Voor Europese specialisten presenteert de website ems-beauty.es de universele huidanalysator UMS-3120. Dankzij de mogelijkheden van het apparaat kunt u huidproblemen nauwkeurig diagnosticeren.

Apparaatfuncties De gepresenteerde analysator werkt in 9 modi en stelt u in staat de toestand van de huidtextuur, de diepte van rimpels, vergrote poriën, de diepte van ultraviolette vlekken, veranderingen in huidskleur en het niveau van vasculaire laesies te bepalen. Bovendien kan het apparaat P-bacteriën en porfyrineolie (natuurlijke bacteriën op de huid) op het huidoppervlak detecteren, die in de poriën kunnen terechtkomen en puistjes kunnen veroorzaken. De UMS-3120 analyser maakt het mogelijk huidproblemen te identificeren en zorg en indien nodig behandeling te selecteren in overeenstemming met de diagnose. Het apparaat maakt ook duidelijk of het opgestelde zorgregime werkt of dat het de moeite waard is om naar alternatieve mogelijkheden te zoeken. Afzonderlijk is het de moeite waard om de compacte afmetingen van het apparaat op te merken, waardoor het gemakkelijk te transporteren is.


Wat doet Huidanalyzer?


De Skin Analyzer geeft u ongekend inzicht in de gezondheid en conditie van uw huid:

  • Identificeer huidaandoeningen en ontdek 14 huidproblemen
  • Producten aanbevelen
  • Beveel behandelingen aan
  • Volg de voortgang van de behandeling


Om een ​​bestelling te plaatsen, vult u een aanvraag in op de website. Onze manager belt u tijdens kantooruren terug om de details toe te lichten. Apparatuurparameters Verlichting (RGB) - 8800 lux Levensduur lamp - 9000 uur Kleurtemperatuur - 7200 K Video-uitgang - NTSC Processor - Pentium 41,8 GHz Maximale resolutie - 10 megapixels Geheugen - 2 GB Camera - 1:1,7 CCD Poort - USB 2.0 Spanning - 220 V Garantie - zes maanden

Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.