Gel drooglamp YM-202

Productcode:
1522
Leverancierscode:
YM-202
Beschikbaar:
Op voorraad

40,00€

course-cert ce-cert
Het minimale afname aantal is 3

Als u op zoek bent naar een effectieve UV-lamp voor het drogen van gelpolish in uw salon, dan zal het 18 W YM-202-model op de website ems-beauty.es u bevallen. Met het compacte apparaat kunt u de beste zorg voor uw nagels bieden en een onberispelijke manicure creëren.
Onderscheidende kenmerken

Mooie, verzorgde nagels zijn het belangrijkste wapen van elk meisje, want handen zijn het kenmerk van een vrouw. Helaas kan niet alle eerlijke seks tegenwoordig bogen op sterke, gezonde nagels, zonder lasten en groeven, omdat de platina-nagelcoatingprocedure met een speciale beschermende gel of nagel steeds relevanter wordt.
Om deze procedures uit te voeren, hebt u natuurlijk de juiste apparatuur nodig. Tegenwoordig zijn deze apparaten overal verkrijgbaar en kunnen huisstylisten pedicures of manicures van betere kwaliteit bieden. Een van deze attributen die nodig zijn voor het creëren en manicuren is een professionele UV-lamp.
Bovendien kan een speciaal apparaat worden gebruikt als een conventionele föhn, omdat het vaak een droge spouwverf is die van twintig minuten tot een half uur moet worden gebruikt, dit zal het drogen met ten minste de helft verminderen en het risico elimineren van beschadiging van de nagels. Het apparaat zelf is compact en neemt niet veel ruimte in beslag.
Bestelling levering

Als u geïnteresseerd bent in ons aanbod, haast u dan om een ​​UV-lamp tegen een spotprijs te kopen via de EMS-Beauty online winkel. We presenteren alleen gecertificeerde apparatuur rechtstreeks van fabrikanten, dus de prijs is een orde van grootte winstgevender dan die van andere leveranciers. Als bonus leren we je gratis hoe je het apparaat gebruikt.
Na afronding van de cursus ontvang je een certificaat. En bij aankoop krijgt u garantie op service. Bovendien kun je via verschillende bezorgdiensten bezorging in alle steden van het land bestellen. Indien u dit wenst, kunt u de goederen zelf afhalen in het magazijn.
Neem contact op met de winkelmanager om de optie te kiezen die bij je past. Laat hiervoor een terugbelverzoek achter en onze manager neemt tijdens kantooruren contact met je op. Of bel ons zelf op de nummers die u op de site ziet staan, dan helpen wij u in alle zaken verder.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.