Foto-epilatieapparatuur ESTI-300 voor twee manipulatoren en twee technologieën - IPL en SHR (AFT)

Productcode:
1789
Leverancierscode:
3347
Beschikbaar:
Op voorraad

4.400,00€

course-cert ce-cert

Ter attentie van schoonheidsspecialisten wordt op de website ems-beauty.es een draagbaar, maar ongelooflijk functioneel ESTI-300 foto-epilatieapparaat gepresenteerd. Certificering van het apparaat garandeert een veilig en duurzaam resultaat op elk moment van het jaar.
Modelfunctie

De eigenaardigheid van de ESTI-300 foto-epilator zit in twee manipulatoren die een van de meest populaire technologieën gebruiken: IPL en SHR (AFT). IPL - Intense Pulsed Light SHR (AFT) - supermodus voor ontharing en huidverjonging met LED-laser. Foto-epilatie wordt gebruikt om al het overtollige haar op het lichaam en het gezicht, het vaatnetwerk, rimpels, ouderdomsvlekken, huidverjonging en acnebehandeling te verwijderen. Dankzij de uitgebreide mogelijkheden van ESTI-300 kunt u het ook gebruiken voor het reinigen van poriën, het verbeteren van de stevigheid en elasticiteit van de huid, het verstevigen ervan, het verwijderen van verschillende soorten pigmentvlekken (sproeten, ouderdomsvlekken) en andere procedures.
Om al deze procedures uit te voeren, is het apparaat uitgerust met HR- en SR-nozzles met elk 300.000 pulsen. Omdat de epidermis tijdens foto-epilatie wordt verwarmd, maakt het apparaat gebruik van een speciaal kristalfilter, waardoor de parasitaire UV- en IR-straling wordt verminderd en de huid van de patiënt tijdens de procedure wordt beschermd tegen overmatige vochtverdamping. Het apparaat wordt bestuurd via een interactief menu dat wordt weergegeven op een roterend en gebruiksvriendelijk grafisch touchscreen van 26 cm.
Deze oplossing biedt zichtbaarheid en beheergemak en stelt u in staat om alle modi van het apparaat flexibel te configureren en te controleren bij het uitvoeren van procedures. Om een ​​veilige werking te garanderen, is de ESTI-300 uitgerust met watertemperatuursensoren, waterniveausensor en watertoevoersensor. Ze stoppen de machine automatisch wanneer deze mogelijke problemen tijdens het gebruik detecteert. ESTI-300 is gemonteerd in een compacte koffer, waardoor u hem op een verrijdbare standaard of cosmetische trolley kunt plaatsen.
Foto-epilator kopen

Als de gepresenteerde foto-epilator precies is wat u zocht, bestel deze dan tegen een betaalbare prijs via het bedrijf European Medical Systems. We leveren apparaten rechtstreeks van fabrikanten, waardoor we u de beste prijs-kwaliteitverhouding bieden, en we trainen u gratis in de werkingsregels. U wordt opgeleid op een voor u geschikt tijdstip en na voltooiing ontvangt u een certificaat dat uw kwalificaties in het bijzijn van patiënten bevestigt.
Bij aankoop krijgt het apparaat een servicegarantie. Het zal u beschermen in het geval van een garantiefout. En u kunt uw bestelling in elke stad van het land ontvangen. We hebben ook een ophaalservice.
Heb je nog vragen? Krijg antwoorden van de winkelmanager op de nummers die u op de site ziet. Of laat een verzoek achter op de site, dan wordt er spoedig contact met u opgenomen.
Specificaties:

Golflengte - 808 nm

Gewicht - 30 kg

Afmetingen - 63x39.5x46 cm

Vermogen - 3000 W

Spanning - 110-220 V

Display - touch LCD 10,4 inch

Afmeting spot - 10x40 cm, 15x50 cm

Pulsenergie - IPL 10-50 J/cm2, SHR 1-10 J/cm2

Handstukbron - 300.000 pulsen

Garantie - 12 maanden
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.