Foto-epilatie apparatuur ESTI-80

Productcode:
1803
Leverancierscode:
3930
Beschikbaar:
Op voorraad

4.150,00€

course-cert ce-cert

EMS-Beauty presenteert onder uw aandacht de apparaat foto-epilatie ESTI-80, uitgerust met IPL- en SHR-technologieën voor snel en effectief epileren. Naast deze twee technologieën heeft de specialist de mogelijkheid om RF- en E-Light-tips aan te schaffen.

Beschikbare technologieën

 

ESTI-80 foto-epilatie machine wordt gebruikt voor het effectief verwijderen van ongewenst haar. IPL-technologie maakt gebruik van breedbandlicht om snel grote delen van het lichaam in één sessie te bedekken. En SHR-technologie staat voor Super Hair Removal, waarmee u alle soorten vegetatie op alle fototypes van de huid het hoofd kunt bieden door het haar geleidelijk te verwarmen met frequente pulsen. Dit betekent dat de behandeling gericht en snel is en dat de patiënt tegelijkertijd geen ongemak ervaart tijdens de procedure. 

De optionele RF- en E-Light-tips maken gebruik van dezelfde RF-technologie. In combinatie met Intense Pulsed Light (IPL) zorgen ze voor een betere gerichtheid van de huid en het lokaliseren van de follikel. Bovendien stelt RF-technologie u in staat fijne lijntjes en rimpels glad te strijken, de stevigheid en elasticiteit van de huid te vergroten en niet-invasieve facelifting uit te voeren. Met de methode van fotoverjonging (IPL + RF) kunt u sproeten, ouderdomsvlekken en  vasculaire laesies. 

ESTI-80 voordeel is dat het een grote spotgrootte heeft, wat de verwerkingstijd van grote gebieden verkort. Een drievoudig koelsysteem voorkomt oververhitting van het apparaat en de huid en voorkomt bijwerkingen. En het belangrijkste is dat wanneer er problemen worden gedetecteerd, het systeem automatisch wordt uitgeschakeld. 

Koop een machine

< span style="font-size: 12pt; font-family: "Times New Roman", serif;"> 

U kunt de ESTI-80 bestellen photoepilator tegen een betaalbare prijs via online winkel EMS-Beauty. We werken rechtstreeks met fabrikanten, waardoor u cosmetica-apparatuur ontvangt zonder te hoge prijzen. Integendeel: we geven gratis training over het bedienen van de gekochte systemen. Na de training krijg je een certificaat.< /span >

To afrekenen, laat een verzoek achter op de site en de winkelmanager belt u zo snel mogelijk terug. 

Technische specificaties

 

Golflengte - 480 nm, 530 nm, 560 nm, 640 nm, 808 nm, 1200 nm

Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.