Exposant

Productcode:
1388
Leverancierscode:
3134
Beschikbaar:
Op voorraad

168,00€

course-cert ce-cert

De site ems-beauty.es is een sierlijke exposant voor schoonheidssalons en medische centra. Dit type meubel kan het verhaal van uw etablissement voor u vertellen.
Voordelen van keuze

Om alle benodigde schoonheidsaccessoires en -benodigdheden in elke schoonheidssalon het beste te kunnen huisvesten, is een bepaald afzonderlijk profiel met een open plank nodig. De exposant stelt u in staat om gemakkelijk brochures, geuren, nieuws te plaatsen.
Dit product is zeer comfortabel, heeft een houten bodem en vier dikwandige glazen planken. De exposant heeft een kleine voet, zodat hij op elke ondergrond kan worden geïnstalleerd. Bovendien maakt het moderne ontwerp het mogelijk om met groot succes in moderne en klassieke kantoren te worden gebruikt.
Bovendien kunt u met de installatie van verschillende opslagfaciliteiten volledig voldoen aan de behoeften van elke professional. U zult zonder meer uw salon of centrum op de best mogelijke manier kunnen presenteren. Bent u al lang op zoek naar een dergelijk product, dan kunt u via de EMS-Beauty webshop voor de beste prijs een standhouder kopen.
We leveren apparatuur rechtstreeks van fabrikanten, dus de kosten van onze producten zijn 10% lager dan in andere Europese winkels. En we geven een garantie voor de after-sales service van meubels bij aankoop. Bovendien kunt u levering naar elke uithoek van het land bestellen. Indien u dat wenst, kunt u de goederen op een geschikt moment ophalen in het magazijn.
Heb je nog vragen? Vraag ze aan de winkelmanager. U kunt contact met hem opnemen via een van de opgegeven telefoonnummers op de site of door een terugbelverzoek achter te laten
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.