EMS-W8 Multifunctionele Machine HYDRAFACIAL

Productcode:
1825
Leverancierscode:
3797
Beschikbaar:
Op voorraad

5.500,00€

course-cert ce-cert

Op zoek naar functionele apparatuur voor huidreiniging en -verjonging, let dan op het EMS-W8-apparaat, gepresenteerd door het Europese bedrijf Medical Systems. Multifunctional zal zelfs ervaren professionals aangenaam verrassen.

Modelkenmerken:

Het EMS-W8-apparaat combineert 9 technologieën, waarvan hydrodermabrasie de belangrijkste is. Deze methode is ontworpen om de huid te reinigen onder de druk van een stroom water. De effectiviteit is hetzelfde als die van microdermabrasie, alleen is de procedure zelf gevoeliger voor de huid. Andere technologieën zijn diamantpeeling, ultrasone micromassage, zuurstofspray, vacuüm, scrubber, rood- en blauwlichttherapie, elektrische stimulatie. Het bijzondere van de toepassing ligt in het feit dat één behandeling een drievoudig effect heeft: reiniging, antioxidanttherapie en diepe hydratatie.

Daarom kunt u verschillende processen tegelijk starten: regeneratie versnellen, verjongen, ontstekingen elimineren, de dermis diep voeden. Zichtbare veranderingen zullen merkbaar zijn na de eerste sessie, en bij elke procedure zal het effect toenemen, omdat regeneratieprocessen in het lichaam worden gestart. Een ander kenmerk van EMS-W8 is dat de behandeling gebruik maakt van drie soorten HydroPeel-sproeiers, die wegwerpbaar zijn, wat het risico op infectie vermindert. Bovendien wordt het Vortex Fusion-systeem als innovatief beschouwd, omdat het u in staat stelt de huid tijdens de behandeling te voeden met serums om de beste resultaten te krijgen.

Het voordeel van de technologie is dat om de gewenste resultaten te bereiken, één behandeling meestal voldoende is en de resultaten langdurig bevredigend zijn. Het hangt echter allemaal af van het individuele geval van de patiënt: bij ernstige huidproblemen kunnen tot 8 behandelingen nodig zijn. Het complex van technologieën maakt het mogelijk om in kortere tijd uitgesproken resultaten te bereiken, zonder de duurzaamheid te verliezen.

Met dezelfde functie kunt u het apparaat gebruiken om veel huidonvolkomenheden te corrigeren, een persoon voor lange tijd van problemen te redden en soms voor altijd te verwijderen.

Contra-indicaties voor gebruik

Tijdens het eerste consult dient u ervoor te zorgen dat uw patiënt geen van de volgende contra-indicaties heeft:
  • zwangerschap en borstvoedingsperiode;
  • hemorragische aandoening;
  • infectieziekten in de acute fase;
  • cardiovasculaire pathologie;
  • suikerziekte;
  • oncologische processen in het lichaam;
  • ziekten van het endocriene systeem;
  • mechanische schade aan de huid;
  • inflammatoire en etterende dermatologische processen.
U moet er zeker van zijn dat uw patiënt een geschikte kandidaat is voor behandeling. Dit is een garantie voor een veilig en gewenst resultaat zonder bijwerkingen.
Apparatuur bestellen

De juiste huidverzorgingsapparatuur gevonden? Bestel hem dan voor de beste prijs via de EMS-Beauty webshop. We leveren apparatuur rechtstreeks van fabrikanten, dus de kosten zijn een orde van grootte lager dan die van andere leveranciers. Tegelijkertijd geven we gratis training over het werken met het gekochte apparaat.
Na afronding van de training ontvang je een certificaat om met patiënten te werken. En bij aankoop krijgt u garantie op service. Bovendien kunt u overal in het land een bestelling plaatsen.
Meer advies nodig? Neem hiervoor contact op met de winkelmanager via de telefoonnummers die op de site staan ​​vermeld, of laat een terugbelverzoek achter.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.