Elektroporatie apparaat model NF-5775

Productcode:
1801
Leverancierscode:
3373
Beschikbaar:
Op voorraad

460,00€

course-cert ce-cert

Het elektroporatie-apparaat NF-5775 wordt onder de aandacht van schoonheidsspecialisten gepresenteerd op de website ems-beauty.es. Met de beschikbare technologieën kunt u omgaan met verschillende huidaandoeningen om deze tot in de perfectie te brengen.
Apparaatmogelijkheden

Met het elektroporatie-apparaat NF-5775 kunt u mesotherapie zonder naald uitvoeren. Door elektrische impulsen die inwerken op de diepe lagen van de dermis, worden tijdelijke intercellulaire kanalen gevormd waardoor cosmetische preparaten doordringen. Daardoor stijgt de absorptie-efficiëntie van de meso-cocktail, hyaluronzuur, vitaminecomplexen en andere producten tot wel 90%!
Om de opname van de ingebrachte stoffen te verbeteren, maakt het apparaat ook gebruik van ultrageluid. Bovendien heeft de NF-5775 een modus voor blootstelling aan koude die is ontworpen om de geïnjecteerde stoffen te behouden en te voorkomen dat ze voortijdig uit de weefsels worden verwijderd. Elektroporatie maakt mesotherapie mogelijk met stoffen met verschillende moleculaire structuren. Tegelijkertijd elimineert de procedure eventuele verwondingen en is absoluut pijnloos voor de cliënt. Een van de voordelen van NF-5775:
ergonomisch ontwerp;
Led scherm;
ingebouwde timer
gemakkelijk te reinigen buitenmateriaal;
handige plank voor het opbergen van het mondstuk en accessoires.
Het pakket bevat een set mondstukken waarmee u zelfs de meest delicate delen van het gezicht kunt behandelen.

Verbod op gebruik

Het apparaat mag niet worden gebruikt met een aantal contra-indicaties:
zwangerschap en lactatieperiode;
ziekten van het cardiovasculaire systeem;
gevoeligheid van de huid;
dermatologische en schimmelziekten op de behandelplaats;
schade aan de huid in het getroffen gebied;
pathologie van het endocriene systeem;
auto-immuunziekten;
verergering van chronische ziekten;
acute infectieziekten;
koortsachtige toestanden.
U moet weten of de patiënt een van deze aandoeningen heeft om de procedure te laten slagen. Anders bestaat de kans op ernstige complicaties.

Uitchecken

Interesse in ons aanbod? Schiet dan op om een ​​elektroporatie-apparaat te kopen tegen een betaalbare prijs via het bedrijf European Medical Systems. Omdat we apparaten rechtstreeks van fabrikanten leveren, zijn hun kosten veel lager dan die van andere leveranciers. Daarnaast wordt er gratis training gegeven over de bediening van het apparaat.
Je kunt de cursus in elke gewenste vorm volgen en na afronding ontvang je een certificaat. U krijgt ook een garantie die u verzekert in geval van problemen.
De levering wordt in alle steden uitgevoerd via verschillende vervoerders. Om een ​​bestelling te plaatsen, laat een verzoek achter op de site, en onze manager zal spoedig contact met u opnemen.

Specificaties:

Transdermale spanning voor elektroporatiefunctie - 10-80 V

Uitgangsstroomfrequentie voor elektroporatiefunctie - 10; vijftien; twintig; 60 Hz

Frequentie van oscillaties van ultrageluid - 1 MHz

Vermogen - 60 W

Koude blootstelling - 5 / 10000 C

Afmetingen - 54x40x23 cm

Gewicht - 7,5 kg

Garantie - 12 maanden
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.